Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Abonnementsvilkår

Abonnementsbetingelser

De her salgs- og leveringsbetingelser gælder for de abonnementsordninger og varer, som kunden bestiller via Bleschu.dk. 
Ved køb foretaget via Bleschu ApS webshop accepterer kunden de gældende vilkår, som er beskrevet i nedenstående handelsbetingelser.


 

Bleschu ApS

CVR: 38129090


Adresse & lager:

Bleschu ApS
Østre Alle 6
9530 Støvring

E-mail: shop@bleschu.dk
Etableringsår: 2016
 

Betaling ved abonnement

Tegner kunden abonnement hos Bleschu ApS, kan der betales med kort.

Ved betaling med kort, indtaster kunden kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, der benyttes. Hermed gives Bleschu ApS tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via Stripe (Sikker online betaling med SSL kryptering) og accepterer, at der er tale om en tilbagevendende betaling af det valgte abonnement.

Der vil efter hver gennemført betalingstransaktion blive fremsendt en kvittering til den e-mail adresse, der måtte være oplyst fra kunden ved registreringen hos Bleschu.dk. Vi hæver beløbet på købstidspunktet og den enkelte abonnementslevering sker mellem d. 1-5 i md. Du får besked når vi sender ud.

Som kunde påhviler det dig at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får man nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos Moonclerk, som er Bleschu´s abonnementssystem. Ved ændring af kortoplysninger bliver det aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, de nye kortoplysninger skal derefter godkendes.

Såfremt Bleschu ApS ikke kan gennemføre en betaling ud fra angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero. Kunden vil derefter modtage en notifikation pr. e-mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til, at betalingen ikke kunne gennemføres.

 

På Bleschu.dk kan der betales med:

  • Visa Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • American ExpressBørn og unge under 18 år

Børn og unge under 18 år, skal have en tilladelse af deres forældre eller værge for at oprette et abonnement hos Bleschu.dk
 

Abonnement

Når kunden bestiller et månedligt abonnement, accepterer kunden, at Bleschu ApS er berettiget til at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort iht. abonnementets interval, indtil abonnementet opsiges. Kunden giver ved aftalens indgåelse tilladelse til, at Bleschu ApS må gennemføre en betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. 

Bleschu ApS er kun berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på beløbet for den kommende abonnementsperiode. Ved køb af andre særskilte abonnement- eller enkeltprodukter skal beløbet godkendes af kunden.

Ved en betalingstransaktion sender Bleschu ApS en kvittering til den e-mail adresse, som kunden har angivet på sin konto Moonclerk, som er den udbyder, der håndterer din abonnement hos Bleschu ApS.
 

Bindingsperiode

Kunder hos Bleschu ApS kan opsige abonnementsaftalen med når som helst. Abonnementsaftalen er løbende og fortsætter til den opsiges.


Afmelding

I tilfælde af afmelding hæves der naturligvis ikke på kortet. Med mindre du afmelder på selvsamme tidspunkt som din betaling går igennem. Kunden har på sin konto hos Moonclerk mulighed for at annullere sit abonnement. Ved hver gennemførte transaktion modtager Kunden sin notifikation via mail og heri vil der være linket til Kundens Moonclerk konto. Ved eventuelle yderligere køb af enkelte produkter vil beløbet skulle godkendes af kunden pr. transaktion.

Afmelding af et abonnement kan ske hvornår som helst.
 

Kunden eller Bleschu ApS kan uden begrundelse opsige abonnementet med 14 dages varsel før ekspeditionsdagen. Kunden kan opsige/afmelde abonnementet via Moonclerk, eller ved at sende en e-mail til shop@bleschu.dk. Bleschu ApS kan opsige abonnementet ved at sende en meddelelse til den e-mail adresse, som kunden har angivet på sin konto hos Bleschu ApS website bleschu.dk.