Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Georganics Aktivt Kul 60 ml.

Badeværelse

Vi tilbyder rene og bæredygtige produkter til badeværelset, uden kemi og ud fra en mentalitet om at de naturlige produkter, er de bedste, for os selv og planeten. Det betyder du her finder produkter som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Georganics Aktivt Kul 60 ml.

Activated_Whitening_Charcoal_copy_grande.jpg
Activated_Whitening_Charcoal_copy_grande.jpg

Georganics Aktivt Kul 60 ml.

60.00

Georganics Natural Whitening Polish med Fine Grade Activated Charcoal er et fint, naturligt og ikke-giftigt lysnings pulver, der virker ved at absorbere og polere pletter og plak væk, som naturligt dannes på vores tænder. Denne helt sikre og hurtig effektive formel fremstilles uden brug af syntetiske kemikalier som peroxider, fluorforbindelser eller aromastoffer. Anvendes en eller to gange om ugen, vil holde tænderne naturligt hvide.

Anvendelse: 

 

Dyp en ren, våd tandbørste ind i pulveret. Børst i 2-3 minutter, skyl godt. Det er bedst at bruge en blød tandbørste. Anvend to gange om ugen for at fjerne plak og pletter. Slut af med Georganics Organic Coconut Oil mundskyl. Sørg for, at der ikke kommer vand ind i krukken for at undgå vækst af bakterier. Når krukken er åbnet, opbevares på et tørt og varmt sted i op til 12 måneder.

Quantity:
Add To Cart

 

Ingredienser: Kul pulver, Sodium Bicarbonate, Citrus Sinensis Peel Powder, Mentha Piperita Oil

Med helt fintmalet aktivt kokos kul og sodium bicarbonat har Georganics blandet to af de mest effektive og naturlige blegemidler til dem, der forsøger at lysne tænderne, men er trætte af at bruge giftige kemikalier, der findes i konventionelle oralplejeprodukter. Her bruges kun en fin farmaceutisk aktiv kul og sodium bicarbonat, der er sikre (fødevarekvalitet), hvis du ved et uheld indtager noget. Dette pulver vil give dig samme resultater af konventionelle produkter, men med rene og naturlige ingredienser.

Frit for fluor, SLS, kemikalier, allergener, mikroplastik og mikroperler. Peta-godkendt, Cruelty-Free og Vegan, alle etisk-baserede naturlige ingredienser, som hjælper med at remineralisere tænderne til daglig


Hvorfor opstod Georganics

Alle tandlæger siger det, og vi ved, det er sandt: vi skal børste vores tænder. Men ved vi virkelig, hvad tandpasta er? Ved vi virkelig hvad vi putter i vores mund? Industrielt produceret tandpasta indeholder potentielt toksiske ingredienser som fluor, triclosan eller natriumlaurylsulfat (SLS), og vores mund er faktisk et af de mest absorberende steder i vores krop.

Skaberen af Georganics fortæller: "Jeg er Alex Rocchi. I 2015 begyndte jeg at undersøge og skabe naturlig tandpasta og olie, der erstatter mundskyl til i vores husstand. Snart bad venner og familie om at prøve vores hjemmelavede tandpasta, først som en prøve og derefter ønskede de mere, når de løb tør. I dag er vi glade for at dele Georganics produkter med andre, der ligesom mig og mine venner, kun vil bruge de bedste, naturlige ingredienser."

Georganics handler om oprigtige principper, som vi er forpligtet til at følge når som helst vi benytter ingredienser og udvikler produkter. Det betyder at vi må vælge - og udenlukkende bruge - naturlige og fødevarekvalificerede materialer og ingredienser, der stammer fra planter, frugter og naturlige mineralforekomster. Dette er i overensstemmelse med vores principper og løfter, der forklares nedenfor.

Vores produkter føler og smager anderledes end konventionel mundtlig pleje, fordi vi vælger naturlige og friske ingredienser, der har reel tekstur og smag.

Georganics principper

  1. Ingredienser og produkter, der forekommer og findes i jord, vokser naturligt i planter og urter bedst fremme og tilbyder oral sundhed. Vi mener, at vi ikke behøver at bruge kunstige, syntetisk fremstillede kemikalier til at opretholde rene tænder eller dræbe dårlige bakterier i vores mund. I stedet mener vi, at vi kan kilde hver ingrediens fra rene og organiske kilder.
  2. Materialer og ingredienser, der ikke findes i naturen, ofte kemisk ændret, er giftige og ikke sikre for os.

For at støtte ovenstående princip mener vi, at ingredienser, der gennemgår en ændring og modifikation fra deres naturlige form, også bliver skadelige og usikre for os at bruge.

Georganics løfter

  1. Bruger kun organiske ingredienser (rigtige planter og frugter) fra certificeret økologisk gård og afgrøder.
  2. Brug uorganiske ingredienser (mineraler og salte) fra rene og uændrede kilder.
  3. Valg af ingredienser, der viser store fordele for oral sundhed.
  4. Brug aldrig konserveringsmidler, glycerol, SLS eller noget materiale, der bærer nogen grad af toksicitet.
  5. At informere og forklare dig om egenskaber, oprindelser og produktionsmetoder for hver ingrediens, der anvendes.