Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Anti-cellulite massagebørste

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Anti-cellulite massagebørste

Køkken-Plastikfri-Anti-Cellulite-Massagebørste-Bleschu
Køkken-Plastikfri-Anti-Cellulite-Massagebørste-Bleschu

Anti-cellulite massagebørste

199.00

Anti-cellulite massagebørste.

Hvis du gerne vil reducere eller minimere cellulitter, kan vi varmt anbefale denne anti-cellulite massagebørste. 

Ved at bevæge børsten i små runde bevægelser vil børsteknopperne stimulere hudens øverste lag, hvilket medfører en øget blodcirkulation. Dette kan gøres før eller efter et bad. 

Du kan også påføre bodylotion på huden sammen med brug af massagebørsten, så vil lotionen bedre trænge ind i huden.    

Ved gentagen brug på ét eller flere steder på kroppen vil du være i bedre stand til at minimere cellulitter. Ligeledes kan børsten anvendes til at forebygge cellulitter. 

Massagebørstens bund er lavet af smukt egetræ med bomuld. Knopperne består af en række mellemstore, hårde, runde knopper i ahorntræ. Disse knopper øger cirkulationen - og føles fantastisk rart! 

Vi anbefaler at gnubbe denne børste i små cirkulære bevægelser i ca. 10-25 min dagligt.  

Materialer: Vokset bøgetræ, bomuld, knopper af ahorntræ.          

Størrelse: 13,5 cm

Bürstenhaus Redecker er kendt for traditionelt og smukt håndværk, hvor der lægges vægt på lækre materialer af træ. Produkterne er alle håndlavede og i særdeles høj kvalitet. I mere end 75 år har de lavet kvalitetsbørster til køkkenet, hjemmet og til personlig brug. Lavet i Tyskland. 

Få tilbage!
Tilføj til kurv

Andre har også købt

Fugtgivende skintonic - rose
105.00
Quantity:
Tilføj til kurv