Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Bambustandbørste - veganervenlig

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Bambustandbørste - veganervenlig

Badeværelse-ILEE-Plastikfri-Veganvenlig-Bambus-Tandbørste-Bleschu
Badeværelse-ILEE-Plastikfri-Veganvenlig-Bambus-Tandbørste-Bleschu

Bambustandbørste - veganervenlig

30.00

Vores bæredygtige bambustandbørster er lige så holdbare som plastiktandbørster, men reducerer plastikspild med 90%! Og så er de flotte og pakket individuelt i papir. De er bare fine - også som gæstetandbørster. Du kan skrive navn på skaftet, så det er nemt at genkende sin egen tandbørste.

Børste:
Blød til Medium. Lavet af nylon (ja, vi er kede af det og arbejder virkelig på at finde en tandbørste, som er både vegansk og plastikfri - men som det ser ud lige nu, kan man simpelthen ikke få begge dele. Bambustandbørsten med nylonbørster er det bedste vi kan gøre for veganere lige nu)

  • Ingen kemikalier, ingen BPA.

  • Reducerer spild af plastik i verden.

  • Bambus er naturligt antibakteriel.

PS. HUSK! Når du er færdig med din tandbørste så hjælp miljøet ENDNU mere ved at plukke børsterne fra dit bambusskæft. Så kan du nemlig genbruge dit skæft til blandt andet haven, når du forspirer til at skrive plantesort på, eller du kan smide det på komposten eller i skoven.

Se flere råd her: Gode råd til at genbruge tandbørsten.

Quantity:
Tilføj til kurv

Hvorfor vælge en tandbørste af træ eller bambus? Se videoen herunder:

Andre har også købt

Børnetandbørste af GMO-fri majs
49.00
Variant:
Quantity:
Tilføj til kurv