Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Bambus Tandbørste - Veganvenlig

Badeværelse

Vi tilbyder rene og bæredygtige produkter til badeværelset, uden kemi og ud fra en mentalitet om at de naturlige produkter, er de bedste, for os selv og planeten. Det betyder du her finder produkter som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Bambus Tandbørste - Veganvenlig

Badeværelse-ILEE-Plastikfri-Veganvenlig-Bambus-Tandbørste-Bleschu
Badeværelse-ILEE-Plastikfri-Veganvenlig-Bambus-Tandbørste-Bleschu

Bambus Tandbørste - Veganvenlig

30.00

Vores bæredygtige bambustandbørster er lige så holdbare som plastiktandbørster, men reducerer plastikspild med 90%! Og så er de flotte. Pakket individuelt i papir. De er bare fine - også som gæstetandbørster. Du kan skrive navn på skaftet, så det er nemt at genkende sin egen tandbørste.

Børste:
Blød til Medium. Lavet af nylon-6 (ja, vi er kede af det og arbejder virkelig på at lave en tandbørste som er både vegansk og plastikfri - men som det ser ud lige nu, kan man simpelthen ikke få begge dele. Bambustandbørsten med nylonbørster er det bedste vi kan gøre for veganere lige nu)

  • Ingen kemikalier, ingen BPA.
  • Reducerer spild af plastik i verden.
  • Bambus er naturligt antibakteriel.  

PS. HUSK! Når du er færdig med din tandbørste - hjælp du miljøet ENDNU mere ved at plukke børsterne fra dit bambus skæft. Så kan du nemlig genbruge dit skæft til blandt andet haven eller når du forspirer, til at skrive plantesort på.

Se flere råd her: Gode råd til at genbruge tandbørsten.

Quantity:
Tilføj til kurv

Hvorfor vælge en tandbørste af træ eller bambus? Se videoen herunder:

Andre har også købt

Børnetandbørste af GMO-fri majs
49.00
Variant:
Quantity:
Tilføj til kurv