Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Hårbørste i træ

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Hårbørste i træ

redecker-børste-træ-1.jpg
redecker-børste-træ-2.jpg
redecker-børste-træ-3.jpg
redecker-børste-træ-1.jpg
redecker-børste-træ-2.jpg
redecker-børste-træ-3.jpg

Hårbørste i træ

249.00

Stor håndlavet hårbørste lavet i lækre naturmaterialer.

Det store børstehoved gør den ideel til at børste langt, evt. kraftigt hår.

Træmaterialet modvirker statisk elektrisitet og er modtagelig over for den naturlige olie i håret, som den børster ud i håret og fordeler i modsætning til børster af plastik.

Bürstenhaus Redecker er kendt for traditionelt og smukt håndværk, hvor der lægges vægt på materialer af træ. Produkterne er alle håndlavede og i særdeles høj kvalitet. I mere end 75 år har de lavet kvalitetsbørster til køkkenet, hjemmet og til personlig brug. Lavet i Tyskland. 

Quantity:
Tilføj til Kurv