Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Helt ren og økologisk mavecreme til gravide kvinder

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Helt ren og økologisk mavecreme til gravide kvinder

3.jpg
Badeværelse-Isangs-Plastikfri-Mavecreme-Bleschu
3.jpg
Badeværelse-Isangs-Plastikfri-Mavecreme-Bleschu

Helt ren og økologisk mavecreme til gravide kvinder

115.00

Åh, hvor kan det maveskind klø og svie. Så er den naturlige, økologiske omsorg for din hud, og ikke mindst din baby, kærkommen. Intensiv olie-baseret mavecreme med hybenkerneolie, der opretholder hudens elasticitet under graviditeten, mindsker inflammation og beroliger ømskindet eller stresset hud. Uden duft. 

P.S. Kan varmt anbefales efter fødsel også - både for mor og baby, da I begge er lidt følsomme og har været igennem en stor forandring. 

Tilføj til kurv

INGREDIENSER: 
Sheasmør, Babassuolie, Hybenkerneolie, Kakaosmør, Vegetabilsk Glycerin, Buritiolie, Rosmarinekstrakt

Information:

  • Størrelse: 75ml
  • Anbefales til: Meget sart hud, gravide, babyer
  • 100% Certificeret Økologiske ingredienser
  • 81% Fair Trade ingredienser
  • 100% Vegansk
  • Uden Duft
  • Konsistens: Blød, cremet olie med en smøragtig konsistens
  • Holder ca. 2 måneder ved dagligt brug
  • Opbevares tørt. Undgå direkte sol. Smelter ved temperaturer over 30°C
  • Emballage: Metal dåse med 40-60% genbrugsmateriale

Anvendelse:

Gnid circa ¼ tsk. cremet olie mellem håndfladerne og massér det ind i huden på maven og brysterne med blide cirkulære bevægelser under hele graviditeten. Anvendes morgen og aften på let fugtig hud - eller efter behov.

Denne cremede og helende blanding indeholder nogle af de bedste olier, der fremmer hudens regenerering og hjælper med at bevare elasticiteten. Hybenkerneolie har en unik evne til at fremmer ny vævsdannelse. Buritiolie er en af naturens rigeste kilder til caroten, som beskytter og forynger huden. Sidst men ikke mindst er sheasmør effektiv til at binde fugt i huden, så den bevarer sin elasticitet.

Andre har også købt

Massagebælte
142.00
Tilføj til kurv