Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Georganics mundskyl 100 ml - baseret på kokosolie

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Georganics mundskyl 100 ml - baseret på kokosolie

op100ch_73d5f751-cd39-4a21-980c-81ed955fc864_grande.jpg
op100ep_grande.jpg
op100gn_60a40c64-9eda-4b3f-a7bc-a4be2a88810b_grande.jpg
op100pn_grande.jpg
op100rm_grande.jpg
op100sf_grande.jpg
op100sm_grande.jpg
op100tt_grande.jpg
op100ch_73d5f751-cd39-4a21-980c-81ed955fc864_grande.jpg
op100ep_grande.jpg
op100gn_60a40c64-9eda-4b3f-a7bc-a4be2a88810b_grande.jpg
op100pn_grande.jpg
op100rm_grande.jpg
op100sf_grande.jpg
op100sm_grande.jpg
op100tt_grande.jpg

Georganics mundskyl 100 ml - baseret på kokosolie

60.00

´Georganics Oil Pull´ mundskyl er en naturlig og effektiv blanding af kokosolier udarbejdet som et ikke-giftigt alternativ til konventionel mundskyl. Oil pulling er en gammel traditionelt metode fra ayurvedisk medicin. 

Undersøgelser viser, at ved regelmæssig oil pulling reduceres dannelsen af plak omkring tænderne. Perfekt til alle typer tænder, herunder følsomme og alle aldre. Georganics oliemundskyl er lavet med kokosolie og antibakterielle dampdestillerede æteriske olier, både certificeret økologisk og fødevarekvalitet.

Anvendelse:
Tag 1-2 spsk olie, skyl det rundt i munden i 5 til 20 minutter - start evt. med 5 minutter, hvis du ikke er vandt til det, og arbejd dig op. Spyt i vasken. Mikrober optages som om de bliver trukket mod en kraftig magnet. Bakterier, som gemmer sig under sprækker i tandkødet, porer og sprækker i tænderne, suges ud af deres skjulesteder og holdes fast i olien. Jo længere du skubber og trækker olien gennem munden, jo flere mikrober trækkes fri. Olien skal skylles rundt til den bliver mælkehvid, hvilket tyder på, at bakterierne er blevet "trukket" fri.

Vælg mellem de 7 smagsvarianter herunder:

Smagsvariant:
Quantity:
Add To Cart
Mit første indtryk af produktet er en yndig lille flaske som pynter godt på badeværelsesbordet. Olien er primært af økologisk kokosolie, og har smagen “red mandarin”. Jeg anvender 2 spsk olie i 5 minutter. Det føles enormt mærkeligt sådan at have så meget olie kørende rundt i munden - det bliver dog mere behageligt og naturligt undervejs som spyttet blander sig med olien. Smagen er fuldstændig som duften i mit barndomshjem af mandariner fyldt med nelliker (juledekoration). Jeg havde en dårlig smag i munden inden - og den er fuldstændig væk allerede her første gang - så indtil videre virker produktet efter hensigten!

14 dage senere:

Efter at have brugt produktet i 2 uger, er jeg overbevist om at det virker godt som mundskyllemiddel.
— Sofie Sommer Laursen, Produkttester for Bleschu

Ingredienser *: Cocos Nucifera Oil, Caprylic & Capric Triglyceride, Mentha Piperita Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil Expressed, Tocopherol, Ocimum Basilicum Oil.

* Smagsvarianter (8 i alt): Aktiveret Trækul, Engelsk Pebermynte, Ginger/Ingefær, Ren Kokosnød, Rød Mandarin, Spearmint, Sød Fennikel, Tea tree.

Frit for fluor, SLS, kemikalier, allergener, mikroplastik og mikroperler. Peta-godkendt, Cruelty-Free og Vegansk, alle etisk-baserede naturlige ingredienser, som hjælper med at remineralisere tænderne til daglig


Hvorfor opstod Georganics

Alle tandlæger siger det, og vi ved, det er sandt: vi skal børste vores tænder. Men ved vi virkelig, hvad tandpasta er? Ved vi virkelig hvad vi putter i vores mund? Industrielt produceret tandpasta indeholder potentielt toksiske ingredienser som fluor, triclosan eller natriumlaurylsulfat (SLS), og vores mund er faktisk et af de mest absorberende steder i vores krop.

Skaberen af Georganics fortæller: "Jeg er Alex Rocchi. I 2015 begyndte jeg at undersøge og skabe naturlig tandpasta og olie, der erstatter mundskyl til i vores husstand. Snart bad venner og familie om at prøve vores hjemmelavede tandpasta, først som en prøve og derefter ønskede de mere, når de løb tør. I dag er vi glade for at dele Georganics produkter med andre, der ligesom mig og mine venner, kun vil bruge de bedste, naturlige ingredienser."

Georganics handler om oprigtige principper, som vi er forpligtet til at følge når som helst vi benytter ingredienser og udvikler produkter. Det betyder at vi må vælge - og udenlukkende bruge - naturlige og fødevarekvalificerede materialer og ingredienser, der stammer fra planter, frugter og naturlige mineralforekomster. Dette er i overensstemmelse med vores principper og løfter, der forklares nedenfor.

Vores produkter føler og smager anderledes end konventionel mundtlig pleje, fordi vi vælger naturlige og friske ingredienser, der har reel tekstur og smag.

Georganics principper

  1. Ingredienser og produkter, der forekommer og findes i jord, vokser naturligt i planter og urter bedst fremme og tilbyder oral sundhed. Vi mener, at vi ikke behøver at bruge kunstige, syntetisk fremstillede kemikalier til at opretholde rene tænder eller dræbe dårlige bakterier i vores mund. I stedet mener vi, at vi kan kilde hver ingrediens fra rene og organiske kilder.
  2. Materialer og ingredienser, der ikke findes i naturen, ofte kemisk ændret, er giftige og ikke sikre for os.

For at støtte ovenstående princip mener vi, at ingredienser, der gennemgår en ændring og modifikation fra deres naturlige form, også bliver skadelige og usikre for os at bruge.

Georganics løfter

  1. Bruger kun organiske ingredienser (rigtige planter og frugter) fra certificeret økologisk gård og afgrøder.
  2. Brug uorganiske ingredienser (mineraler og salte) fra rene og uændrede kilder.
  3. Valg af ingredienser, der viser store fordele for oral sundhed.
  4. Brug aldrig konserveringsmidler, glycerol, SLS eller noget materiale, der bærer nogen grad af toksicitet.
  5. At informere og forklare dig om egenskaber, oprindelser og produktionsmetoder for hver ingrediens, der anvendes.