Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Naturlig badesvamp fra Middelhavet

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Naturlig badesvamp fra Middelhavet

Badeværelse-Plastikfri-Naturlig-Badesvamp-Bleschu
Badeværelse-Plastikfri-Naturlig-Badesvamp-Bleschu

Naturlig badesvamp fra Middelhavet

from 185.00

Natursvamp ca. 15-20 cm.

Denne svamp fra Middelhavet er "håndplukket" og i den fineste kvalitet.

Efter brug skal svampen renses med rent vand. Klem forsigtigt vandet ud af svampen og lad den lufttørre. Så er den klar til brug næste gang. Vrangen skal ikke vendes ud. 

Er din svamp blevet meget beskidt, så vask den i vaskemaskinen ved 30 grader (aldrig i varmt vand). Alternativt kan den desinficeres med 70% medicinsk alkohol (Isopropanol) eller skylles i eddike og derefter vand. 

Size:
Quantity:
Tilføj til kurv
Jeg har aldrig ejet en rigtig natursvamp før og det fortryder jeg ret meget nu. Den lækre og behagelige følelse af at bruge en natursvamp til at vaske sig med, burde jeg klart have oplevet for lang tid siden. Det er ganske enkelt fantastisk.
— Klavs Asbjørn Møller

Andre har også købt

Skånsom shampoo uden duft
163.00
Quantity:
Tilføj til kurv
Snug as a Bug håndklæder
485.00
Quantity:
Tilføj til kurv