Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Naturlig badesvamp med ælling

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Naturlig badesvamp med ælling

FullSizeRender-152.jpg
FullSizeRender-152.jpg
sold out

Naturlig badesvamp med ælling

110.00

Natursvamp med ælling i træ - specielt til børn.

Denne svamp fra Middelhavet er "håndplukket" og i den fineste kvalitet.

Efter brug skal svampen renses med rent vand. Klem forsigtigt vandet ud af svampen og lad den lufttørre, så er den klar til brug næste gang. Vrangen skal ikke vendes ud. 

Er din svamp blevet meget beskidt, så vask den i vaskemaskinen ved 30 grader (aldrig i varmt vand). Alternativt kan den desinficeres med 70% medicinsk alkohol (Isopropanol) eller skylles i eddike og derefter vand.                  . 

Tilføj til kurv