Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Økologiske & zero waste deodoranter

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Økologiske & zero waste deodoranter

IMG_2259.jpg
IMG_2258.jpg
IMG_2256.jpg
IMG_2259.jpg
IMG_2258.jpg
IMG_2256.jpg

Økologiske & zero waste deodoranter

79.00

Ku.tis’ deodorantstift er udelukkende lavet af naturlige ingredienser - og det virker virkelig! De sælges i 40ml paprør, som er 100% bionedbrydelige eller genanvendelige. Produktet er let at anvende, sikkert at bruge og bedre for miljøet!

Med hovedingredienser som bikarbonat af soda, arrowrootpulver og kokosolie giver denne deodorant dig den varige friskhed uden alle de ubehagelige ting, der kan findes i kommercielle deodoranter.

I Ku.tis Hudpleje bruges kun de bedste ingredienser fra velrenommerede og etiske leverandører. Deres produkter er håndlavede i hjertet af landdistrikterne i Mid-Wales fra primært økologiske og altid fra naturlige ingredienser.

De har omhyggeligt udvalgt de æteriske olieblandinger for at sikre, at hver variant har anti-bakterielle og lugtbekæmpende egenskaber.

Duft variant:
Quantity:
Tilføj kurv

ANDRE HAR OGSÅ KØBT

Økologisk bodybutter - cremede og naturlige - flere varianter
from 85.00
Duftvarianter - æteriske olier:
Quantity:
tilføj kurv