Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Blød og effektiv rensemaske - økologisk

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Blød og effektiv rensemaske - økologisk

IMG_2264.jpg
IMG_2265.jpg
IMG_2266.jpg
IMG_2267.jpg
IMG_2264.jpg
IMG_2265.jpg
IMG_2266.jpg
IMG_2267.jpg

Blød og effektiv rensemaske - økologisk

171.00

Når denne finkornede rensepulver blandes med vand skabes en mild ansigtsvask, som er fantastisk til dem, der søger et sæbefrit alternativ. Rensemasken er alsidig, blid og forfriskende og ikke mindst pakket fuld af fintmalet plantepulver, rensende ler og æteriske olier. Efter ansigtsvask efterlades huden renset, glat og opfrisket.

Vi har 2 varianter:

Detox rensemaske

Forfriskende citron og afgiftende bentonitler udtrækker urenheder uden at fjerne de naturlige olier fra din hud. Denne rensemaske er det perfekte middel til at genoplive træt og træg hud med dens indhold af nænsomt eksfolierende havre, forfriskende citronolie og antioxidant grøn te.

Brug en forfriskende toner på huden efter rensning. Afslut din rens-ton-fugt-routine med vores økologiske Restorative Serum.

Beroligende rensemaske

Beroligende rose, havre og kaolin renser forsigtigt og eksfolierer huden, mens kokosmælkspulver blødgør og fugter. Et skvæt grapefrugt opløfter og frisker op. Denne rensemaske efterlader huden strålende med en frisk glød.

Brug en toner til at berolige og genoprette huden efter rensning. Afslut din rens-ton-fugt-rutine med vores økologiske Radiance Serum.

Effekt & Variant:
Quantity:
Tilføj kurv

DETALJER


Detox rensemaske
Ingredienser: kaolinler, bentonitler, fintmalet havre, grøn tepulver, citron æterisk olie.

Beroligende rensemaske
Ingredienser: kaolinler, kokosmælkspulver, havre, rosepulver, grapefrugt æterisk olie, rose absolute.


Sådan bruger du dem...

Kom en skefuld pulver i din håndflade. Bland et par dråber vand sammen med pulveret i håndfladen for at danne en grød eller pasta. Massér forsigtigt rensemasken hen over ansigtet. Lad den sidde i nogle minutter for at opnå en dyb rensning og gnub den så forsigtigt med en varm, våd klud for at rense den af igen.

Alternativt kan du bruge den som en daglig ansigtsvask ved forsigtigt at massere rensemasken i ansigtet og straks vaske af med en varm klud eller lunkent vand fra hanen.

Dup ansigtet tørt og luk hudens porer med en lækker toner. Afslut med din foretrukne Ku.tis serum.


I Ku.tis Hudpleje bruges kun de bedste ingredienser fra velrenommerede og etiske leverandører. Deres produkter er håndlavede i hjertet af landdistrikterne i Mid-Wales fra primært økologiske og altid fra naturlige ingredienser.