Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Georganics 60 ml - 100% naturlig tandpasta

Badeværelse

Vi tilbyder lækre og bæredygtige produkter til badeværelset - helt uden besynderlig kemi og ud fra en mentalitet om, at de naturlige produkter er de bedste for os selv og planeten. Det betyder, at du her finder produkter, som både er smukke, med lang levetid, af høj kvalitet, men også skabt med en kærlighed til sunde, etiske løsninger.

Georganics 60 ml - 100% naturlig tandpasta

Spearmint_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
English_Peppermint_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP6GN_grande.jpg
Red_Mandarin_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP120SF_grande.jpg
TP60TT_grande.jpg
Whitening_Charcoal_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP60PN_grande.jpg
Spearmint_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
English_Peppermint_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP6GN_grande.jpg
Red_Mandarin_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP120SF_grande.jpg
TP60TT_grande.jpg
Whitening_Charcoal_Mineral_Toothpaste_grande.jpg
TP60PN_grande.jpg

Georganics 60 ml - 100% naturlig tandpasta

60.00

Hvis du leder efter den helt naturlige variant til traditionel tandpasta, så har du fundet den her! 

Fordi den er fremstillet af helt naturlige ingredienser, er denne tandpasta helt fri for de godt 100 forskellige kemikalier (inkl. mikroplastik), som der findes i de fleste tandpastamærker i dag. Et naturligt og helt plastikfrit alternativ til de tandpastaer, du finder i dit supermarked. 

Anvendelse:

Brug den medfølgende ske til at dosere. Påfør den lille mængde tandbørsten og hæld vand over og børst, som du plejer. 60 ml. rækker til én person til én måned med den anbefalede dosering. 

Vælg mellem de 8 smagsvarianter herunder:

Smagsvariant:
Quantity:
Add To Cart

Ingredienser *: Calcium Cocos nuciferaolie, Caprylic / capric triglycerid, Calciumcarbonat, Kaolin, Diatoméjord, Natriumbicarbonat, Kulpulver, Organiske Essentielle Olier.

* Disse ingredienser repræsenterer alle smagsvarianter (8 i alt): Aktiveret Trækul, Engelsk Pebermynte, Ginger/Ingefær, Ren Kokosnød, Rød Mandarin, Spearmint, Sød Fennikel, Tea tree.

Frit for fluor, SLS, kemikalier, allergener, mikroplastik og mikroperler. Peta-godkendt, Cruelty-Free og Vegansk, alle etisk-baserede naturlige ingredienser, som hjælper med at remineralisere tænderne til daglig


Hvorfor opstod Georganics

Alle tandlæger siger det og vi ved, det er sandt: vi skal børste vores tænder. Men ved vi virkelig, hvad tandpasta er? Ved vi virkelig, hvad vi putter i vores mund? Industrielt produceret tandpasta indeholder potentielt toksiske ingredienser som fluor, triclosan eller natriumlaurylsulfat (SLS) og vores mund er faktisk et af de mest absorberende steder i vores krop.

Skaberen af Georganics fortæller: "Jeg er Alex Rocchi. I 2015 begyndte jeg at undersøge og skabe naturlig tandpasta og olie, der erstatter mundskyl til i vores husstand. Snart bad venner og familie om at prøve vores hjemmelavede tandpasta, først som en prøve og derefter ønskede de mere, når de løb tør. I dag er vi glade for at dele Georganics produkter med andre, der ligesom mig og mine venner, kun vil bruge de bedste, naturlige ingredienser."

Georganics handler om oprigtige principper, som vi er forpligtet til at følge når som helst vi benytter ingredienser og udvikler produkter. Det betyder at vi må vælge - og udenlukkende bruge - naturlige og fødevarekvalificerede materialer og ingredienser, der stammer fra planter, frugter og naturlige mineralforekomster. Dette er i overensstemmelse med vores principper og løfter, der forklares nedenfor.

Vores produkter føler og smager anderledes end konventionel mundtlig pleje, fordi vi vælger naturlige og friske ingredienser, der har reel tekstur og smag.

Georganics principper

  1. Ingredienser og produkter, der forekommer og findes i jord, vokser naturligt i planter og urter bedst fremme og tilbyder oral sundhed. Vi mener, at vi ikke behøver at bruge kunstige, syntetisk fremstillede kemikalier til at opretholde rene tænder eller dræbe dårlige bakterier i vores mund. I stedet mener vi, at vi kan kilde hver ingrediens fra rene og organiske kilder.
  2. Materialer og ingredienser, der ikke findes i naturen, ofte kemisk ændret, er giftige og ikke sikre for os.

For at støtte ovenstående princip mener vi, at ingredienser, der gennemgår en ændring og modifikation fra deres naturlige form, også bliver skadelige og usikre for os at bruge.

Georganics løfter

  1. Bruger kun organiske ingredienser (rigtige planter og frugter) fra certificeret økologisk gård og afgrøder.
  2. Brug uorganiske ingredienser (mineraler og salte) fra rene og uændrede kilder.
  3. Valg af ingredienser, der viser store fordele for oral sundhed.
  4. Brug aldrig konserveringsmidler, glycerol, SLS eller noget materiale, der bærer nogen grad af toksicitet.
  5. At informere og forklare dig om egenskaber, oprindelser og produktionsmetoder for hver ingrediens, der anvendes.