Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

BLOG-cover-DK.jpg

Blog

Plastikfri juli - er du med?

nina teisen

Plastikfri juli er et initiativ startet af et australsk regionsråd (Western Metropolitan Regional Council i Perth) i 2011. De begyndte med 40 deltagere og voksede til over 100.000 australske deltager og over en million udenlandske i 2016. Plastikfri julis udfordring går ud på at leve uden plastik i en måned

Read More

Sådan laver du øko shampooskum af sæbebær - Let og Genialt!

Camilla Lendal Schulze

Kan det være så let? Ja det kan det. Og vi skal så meget prøve det her af i weekenden! Vores økologiske sæbebær fra That Red House, har så utrolige mange gode egenskaber i den naturlige sæbe de producerer - at vi ikke kan få armene ned over den her geniale ide.

Read More

Den 100% komposterbare tandbørste - findes den?

Camilla Lendal Schulze

Der er en enorm lyst og velvilje til at gøre noget for at minimere vores plastikforbrug - det er vi jo det levende eksempel på - hvis ikke der var kunder som ønskede rene produkter, ville vi ikke eksistere. Grunden til at vores kunder er så loyale og vender tilbage hos os, er at vi jo virkelig nørder med plastik og plastikkens planetvenligt alternativer. Så nu vil vi dele den nørdeviden med jer.

Read More

Greenwashing – image på grøn vask

nina teisen

Meningen er at få virksomheder til at fremstå mere miljøvenlige, end de egentlig er. Der er nemlig salg og image på spil, når der er snak om naturlighed, bæredygtighed, fair trade og økologiske varer – og det er virkelig mange penge værd. Jo mere forbrugerne går op i miljø og bæredygtighed, jo bedre kan det betale sig at fremstå grøn, miljøvenlig og bæredygtig. Så er der nemlig større chance for

Read More

Bæredygtig mode til Fashion Revolution Week

nina teisen

Uge 17 er Fashion Revolution Week, og selv om Bleschu ikke beskæftiger sig med tøj (endnu!) synes vi det er en vigtig sag. For fire år siden, d. 24. april 2013, døde 1133 mennesker i Rana Plaza-ulykken, da en ni-etages fabriksbygning styrtede sammen og begravede mange tusinde tekstilarbejdere i Dhaka, Bangladesh. Fashion Revolution opstod som en reaktion på ulykken, og arbejder for at øge kendskabet til de dårlige arbejdsforhold for mange tekstilarbejdere i modeindustrien.

Read More