Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

De små skridt på vejen mod mindre plastik

Blog

De små skridt på vejen mod mindre plastik

nina teisen

En mere bæredygtig livsstil - hjulpet på vej af Bleschu.dk

En mere bæredygtig livsstil - hjulpet på vej af Bleschu.dk

Har du også svært ved at finde vej i plastik-junglen? Er du forvirret omkring alt den problematik med plastik. Så er du ikke alene.

Jeg har nu været tilknyttet Bleschu i to uger, og hvilken øjenåbner, det har været. Selvom det IKKE er en del virksomheden, så har plastik immervæk fyldt en del siden dag ét.

I takt med at jeg skulle sætte mig ind i virksomheden og de værdier, som Bleschu er bygget på, så blev det hurtigt ret klart for mig, at plastik er et NO GO. Jeg blev selvfølgelig lidt nysgerrig på, HVORFOR plastik er den slemme dreng i klassen og hvorfor Camilla, stifteren af Bleschu, ikke går på kompromis på dette punkt.

Samtidig er jeg efterhånden blevet mere og mere klar over, hvor meget plastik fylder i din og min hverdag. Plastikken er der fra vi står op om morgen til vi går i seng om aftenen. Fra morgenkaffen til tandbørstningen - og alt der i mellem. Vi svømmer så at sige i plastik, det er overalt.  

Jeg har i flæng hørt noget om BPA, ftalater og mikroplastik. Måske har du selv undersøgt udfordringerne omkring plastik, eller måske har du hørt om fordele og ulemper om plastik i forskellige sammenhænge. Hvis du er blevet mere nysgerrig på HVORDAN vi kan løse nogle af udfordringerne omkring plastik, så følg med her på siden. Vi vil fra forskellige vinkler dykke ned i emnet og vise dig, hvad DU kan gøre for at leve mere bæredygtigt. 

Kort fortalt, så er det ikke den store overraskelse, at plastik giver anledning til en del forskellige problematikker. Vejen mod et mere bæredygtig hjem og liv kan være en kringlet og indviklet vej. Derfor vil vi gerne introducere en overskuelig løsning, som foreningen Plastic Change har udarbejdet. Den viser en nem og kortfattet måde, hvorpå du kan skære ned på dit forbrug af plastik.  

Kilde: Plastic Change

Kilde: Plastic Change


Her er nogle af vores helt petroleums-plast fri løsninger

Plastikfri opvaskebørste fra Redecker
Børstetype:
Quantity:
Tilføj til kurv

mindre plastik-skærnedpåplastikken-plastikfri-plastikfrilivsstil-bleschu-blog