Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Vi vil gerne nomineres!

Blog

Vi vil gerne nomineres!

nina teisen

Sådan ser det ud når Bleschu sender plastfri hverdagsvarer ud. Alt i kurven er komposterbart. 

Sådan ser det ud når Bleschu sender plastfri hverdagsvarer ud. Alt i kurven er komposterbart. 

Man får ikke særlig meget uden at spørge efter det. Derfor vil vi bede dig om at nominere os til Nordisk Råds Miljøpris. Den vil vi nemlig rigtigt gerne have.

Nordisk Råds miljøpris er en årlig uddelt pris, der blev stiftet i 1995 for at styrke den nordiske bevidsthed om natur- og miljøarbejde. Prisen kan tildeles en erhvervsvirksomhed, organisation eller person, der på forbilledlig vis integrerer hensyn til natur og miljø i sin virksomhed eller virker, eller på anden måde yder en ekstraordinær indsats for natur og miljø i de nordiske lande.

Bedømmelseskomitéen fastsætter et årligt tema for miljøprisen, og i 2017 er fokus på mindre affald og virksomheder eller personer, der arbejder for at fremme, udvikle eller benytte affaldsfrie løsninger i Norden. Det synes vi at Bleschu rammer ret godt.

Alle kan indsende sine forslag til kandidater frem til d. 19 april. Det inkluderer også dig! Du sender dit forslag ind ved at skrive max en a4-sideom hvorfor du synes Bleschu skal nomineres og udfylde nomineringsskemaet. Det finder du her.

Derefter nominerer de nationale bedømmelselkomitéer to af de foreslåede kandidater. Den nordiske bedømmelsekomité vælger én fælles nordisk vinder.

Nordisk Råds miljøprs uddeles under Nordisk Råds årlige møde om efteråret sammen med de andre nordiske priser for litteratur, musik og film om efteråret under en særlig ceremoni. Prisen er på 350.000 kroner. Blandt tidligere danske modtagere er Selina Juul (stop spild af mad) og firmaet bag appen Too Good To Go.

Sådan ser det ud, når vores varer bliver sendt til os. Her er en ladning sæbebær, pakket i jute og papkasser på vej fra Nepal til Danmark. Vi støtter bæredygtig produkion, der heller ikke skaber affaldsproblemer, der hvor varen produceres.

Sådan ser det ud, når vores varer bliver sendt til os. Her er en ladning sæbebær, pakket i jute og papkasser på vej fra Nepal til Danmark. Vi støtter bæredygtig produkion, der heller ikke skaber affaldsproblemer, der hvor varen produceres.

Hvorfor nominere Bleschu?

Vi tilbyder alternativer til konventionelle produkter, der ofte er lavet af plast, indpakket i plast, har en dårlig kvalitet og ender som forurenende affald. Vores produkter er bæredygtige, af høj kvalitet og fremstillet af naturlige materialer, der nedbrydes uden udslip af mikroplast eller kemikalier, når de er opbrugt. Desuden er det hverdagsprodukter, der opfylder et nødvendigt formål, som alle har brug for i deres hverdag.

Vi har stort fokus på at vores produkter skal fremstilles med mindst mulig spild i produktionen, og af miljøvenlige og nedbrydelige materieler. Produkterne skal have en lang levetid, hvilket minimerer affald, fordi kunderne har brug for færre produkter, og dermed ikke smider lige så mange udslidte produkter ud. Vi har heller ikke varelager, der skal smides ud på grund af modeluner. Vores produkter er ufarvede, og er ikke påvirket af sæsonens nyeste tendenser i boligindretning. Når vores produkter er slidt op, skal de kunne nedbrydes uden at efterlade farlige stoffer i naturen, og er dermed også med til at holde affaldsproduktionen lav og miljøvenlig.

Desuden har vi også fokus på tilgængelighed for alle. Vi sender vores produkter over hele Danmark og EU, så alle har muligheden for at leve mere bæredygtigt med mindre indpakning. Vi holder også priserne rimelige, og uden indbyggede udsalgspriser. Det hjælper til at flere har muligheden for at købe produkterne, siden de ikke er afhængige af en fysisk butik. Vi arbejder også på at få flere af vores produkter ud i dagligvarebutikker, så der også er direkte adgang til dem. Det nytter nemlig ikke noget at et bæredygtigt liv med mindre affald kun er for de særligt dedikerede. Det skal være tilgængeligt for alle.

Derfor skriver vi også om bæredygtig hverdag med lav tærskel, så alle har mulighed for at bruge vores tips til en mere bæredygtig hverdag. Vores blogindlæg og nyhedsbreve med tips til et grønnere liv er gratis og tilgængelige for alle. Vi laver blandt andet DIY-instruktioner til produkter, så kunder har mulighed for at vide hvordan produkterne laves. Det øger også gennemsigtigheden i vores forretning, og giver vores kunder mulighed for at gøre deres liv mere bæredygtigt og medvirke til et bedre miljø, uanset udgangspunkt.

Desuden er vores pakker også miljøvenlige, når vi sender dem. Vores pakker sendes i genbrugsmaterialer, hvor det er muligt, og vi bruger kun den nødvendige mængde naturligt nedbrydelige materialer til at pakke varerne med. 

Hvis Bleschu skulle være så heldige at vinde Nordisk Råds miljøpris vinder, vil vi bruge de 350.000 kroner til at invester i flere timer til nogle af vores dygtige medarbejdere, og kaste os ud i bæredygtig produktion af de varer, vi selv savner i vores sortiment.

Du kan også læse mere om Nordisk Råds Miljøpris på deres hjemmeside.