Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Plastic Free July 2019 - den bedste måned i året

Blog

Plastic Free July 2019 - den bedste måned i året

Rikke Macijowski Nielsen

Hos Bleschu har vi tradition for at fejre konceptet ‘Plastic Free July‘ eller ‘plastikfri juli’ hvert år. Det betyder helt konkret, at hele juli måned bliver en fest - for plastikfri er vores højtid og mærkesag! Vi fejrer måneden med inspiration på vores sociale platforme, her på bloggen og på nyhedsbrevet, vi holder giveaways i løbet af måneden og så holder vi moralen og humøret højt!

Selve konceptet handler om en månedlig udfordring, der strækker sig over hele juli måned. Her er målet bag Plastic Free July et ønske om at skabe en global bevægelse, der dramatisk reducerer plastikforbrug og forbedrer genbrug. Over 2 millioner mennesker verden over vælger at være en del af Plastic Free July-udfordringen, hvilket reducerer forbruget af især engangsplastikprodukter dramatisk i hele måneden. Her hos Bleschu opfordrer vi alle til at deltage i kollektivt at løse en af vores største miljømæssige udfordringer, nemlig plastikaffald.


Plastik er overalt. Hvis du vil have en takeaway kaffe, er der plastforing i ca. 99% af engangskopper. Hvis du vil have en sandwich er det mere end sandsynligt, at den bliver pakket ind i plastik. Hvis du vil handle ind, skal der meget forbrugerbevidsthed til for at handle så bæredygtigt og uden plastikindpakning som muligt. Og der kan nævnes evige eksempler på, hvordan plastik bliver brugt, hvor der ofte findes lige så gode, hvis ikke bedre, løsninger uden plastik.

Heldigvis ser vi i dag, at plastikfri livsstil og debat om plastik er på mange menneskers læber - selv onkel John har hørt om emnet, når i ses til familiesammenkomster. Derfor håber vi, at den plastikfrie udfordring bliver en kæmpe succes i år - måske den største deltagelse hidtil - hvem ved?

Vær aktivist på sociale medier, for det gør jo en forskel at vi skaber bevidsthed omkring disse initiativer - hvordan skal folk opdage dem, hvis ikke vi deler? Brug #plasticfreejuly #plastikfrijuli #plastikfrilivsstil #bleschu

Essensen af vores begejstring for Plastic Free July bunder ud i, at når vi står sammen i kampen mod plastik, er vi stærkere - og det kan faktisk være ret sjovt samtidig!

Du kan vælge at tilmelde dig den globale bevægelse #choosetorefuse ved at tilmelde dig den oficielle udfordring HER eller du kan blot vælge at deltage uden en tilmelding - alt tæller!

Her på vores blog kan du gennem hele måneden finde nye tips og tricks hver uge, der hjælper dig med, hvordan du kan undgå mere plastik i hverdagen.

På vores Instagram @bleschu.eu sender vi dagligt tips og inspiration din vej på story og opslag - så følg med på vores sociale medier for at blive opdateret og vær med i debatten!!

Glædelig plastikfri juli fra os i Bleschu