Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Plasticfree July | Plastikfri juli... en tradition vi fejrer i stor stil!

Blog

Plasticfree July | Plastikfri juli... en tradition vi fejrer i stor stil!

Camilla Lendal Schulze

Traditionen tro fejrer vi her hos Bleschu Plastic Free July, som er en årlig udfordring, der strækker sig over hele juli måned. Som navnet måske antyder, så er visionen bag Plastic Free July et ønske om at skabe en global bevægelse, der dramatisk reducerer plastikforbrug og forbedrer genbrug. Over 2 millioner mennesker verden over vælger at være en del af Plastic Free July-udfordringen, hvilket reducerer forbruget af plastikprodukter dramatisk i hele måneden. Her hos Bleschu opfordrer vi alle til at deltage i kollektivt at løse en af vores største miljømæssige udfordringer, nemlig plastikaffald.

Husk at gøre brug af din rabatkode: PLASTICFREEJULY og få 25% på din første juli-ordre. 

Husk at gøre brug af din rabatkode: PLASTICFREEJULY og få 25% på din første juli-ordre. 

På nuværende tidspunkt er vi alle sammen klar over den plastikkrise, vi står over for og de skræmmende følger, der hører med den; det faktum at plastik flyder rundt i naturen i århundreder uden at blive nedbrudt, at det tilstopper maver på fugl, fisk og midt imellem, hvordan det skaber gigantiske affaldsøer i havet, som dyr hænger fast i, hvordan det ikke-nedbrydelige affald forurener vores floder, strande, skove, gader og stræder.

Vær aktivist på sociale medier, for det gør jo en forskel at vi skaber bevidsthed omkring disse initiativer - hvordan skal folk opdage dem, hvis ikke vi deler? Brug #plasticfreejuly #plastikfrijuli #plastikfrilivsstil #bleschu

— Camilla Lendal Schulze, Indehaver af Bleschu

 

Plastik  er overalt. Hvis du vil have en takeaway kaffe, er der plastforing i ca. 99% af engangskopper. Hvis du vil have en sandwich er det mere end sandsynligt, at den bliver pakket ind i plastik. Hvis du vil handle ind, skal der meget forbrugerbevidsthed til for at handle så bæredygtigt og uden plastikindpakning som muligt. Og der kan nævnes evige eksempler på, hvordan plastik bliver brugt, hvor der ofte findes lige så gode, hvis ikke bedre, løsninger uden plastik.
Men når vi står sammen i kampen mod plastik, er vi stærkere - og det kan faktisk være ret sjovt!

Du kan vælge at tilmelde dig den globale bevægelse #choosetorefuse ved at tilmelde dig udfordringen her http://www.plasticfreejuly.org/, eller du kan blot vælge at deltage uden en tilmelding - alt tæller! På Bleschus blog kan du gennem hele måneden finde tips og tricks til, hvordan du kan undgå mere plastik i hverdagen.

 

Glædelig Plastic Free July fra os hos Bleschu

 
Bleschu LOGO.png
 

Skribent: Rikke Nielsen (kontakt os for yderligere informationer)


Hvis du ønsker at blive skribent for Bleschu, så smid os en mail på news@bleschu.dk - vi vil elske at høre fra dig!