Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

World Cleanup Day 15 september 2018!!

Blog

World Cleanup Day 15 september 2018!!

Rikke Nielsen

Den 15 september 2018 holder organisationen Plastic Change World Cleanup Day, hvor hele landet samles om den fantastiske begivenhed - nemlig at gøre vores fælles miljø lidt mere lækkert ved at samle skrald i lange baner. Her hos Bleschu opfordrer vi alle til at tage ud i deres nærområder og være med i eventet - du kan også tilmelde dig det officielle event HER. Plastic Change går i spidsen og tager imod alle, der er interesserede i at gøre en forskel, med åbne arme - for sammen kan vi løfte i flok. Deres ambition er ikke blot at rydde op, men at engagere og mobilisere den danske befolkning til i fællesskab at tage ansvar, og det er simpelthen så vigtigt et budskab at støtte for at vi i fællesskab kan råbe op!

Det er det her, vi skal kæmpe for - den frodige og uberørte natur, hvor alt er i symbiose, hvor alt mærker og kender hinanden….

Det er det her, vi skal kæmpe for - den frodige og uberørte natur, hvor alt er i symbiose, hvor alt mærker og kender hinanden….

For hver plastikpose, der bliver ryddet op, fjernes der i grove træk 20 gram plastik fra vores dyrebare natur. Det lyder måske ikke af meget, men hvis 5 procent af den danske befolkning fjerner blot én plastikpose hver, fjerner vi allerede 5,7 ton plastikaffald fra naturen. Derfor hylder vi alle der vil være med til at rydde op, idet hver person er med til at gøre en kæmpe forskel i kampen mod plastikforurening.
— Plastic Change

Det her budskab resonerer så kraftigt hos os, for vi mener, at vores smukke natur er noget af det mest dyrebare, vi har - vi skal nære den og passe på den, derfor er det så vigtigt, at vi hjælper og motiverer hinanden. Små som store bidrag er vigtige…

Måske tager du hele familien i hånden, går en tur og rydder op i nabolaget den 15. september. Måske tilmelder du den lokale idrætsklub og kombinerer oprydningen med et grillarrangement. Måske overbeviser du din arbejdsplads om at gå forrest med et godt eksempel og rydde op i lokalområdet. Mulighederne er mange og vi har brug for din hjælp til at gøre dagen til noget helt særligt.
— Plastic Change
Fordi vi er så oppe at køre over eventet, så giver vi et gavekort på 500 kr. til den af jer, der kan samle mest skrald ind d. 15 sep. 2018. Du deltager via    Instagram    ved at følge @bleschu.eu og tagge dine billeder med #bleschuworldcleanupday!!!!    YEEEEEES!! Vi er super spændte på at se jeres bidrag!!

Fordi vi er så oppe at køre over eventet, så giver vi et gavekort på 500 kr. til den af jer, der kan samle mest skrald ind d. 15 sep. 2018. Du deltager via Instagram ved at følge @bleschu.eu og tagge dine billeder med #bleschuworldcleanupday!!!!

YEEEEEES!! Vi er super spændte på at se jeres bidrag!!

Skærmbillede 2018-09-14 kl. 15.44.57.png

Se mere her


Indlæg skrevet af: Rikke Nielsen - Kontakt os for yderligere information.

Ønsker du at skrive for Bleschu, kan du kontakte os på news@bleschu.dk