Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Den Medicinske Seers Kostguide

Books & Magazines

Den Medicinske Seers Kostguide

anthony-denmedicinskeseer4.jpg
anthony-denmedicinskeseer5.jpg
anthony-denmedicinskeseer6.jpg
anthony-denmedicinskeseer4.jpg
anthony-denmedicinskeseer5.jpg
anthony-denmedicinskeseer6.jpg

Den Medicinske Seers Kostguide

349.49

Den medicinske seers kostguide - Helbred dig selv og dem, du holder af, med den healende kraft i frugt og grøntsager

DEN MEDICINSKE SEERS KOSTGUIDE af Anthony William er bogen for dig, som ønsker at styrke dit helbred ved hjælp af planters healende kraft. 
  
Forfatterens tidligere værk DEN MEDICINSKE SEER blev en kæmpe succes, og nu er han tilbage for at hjælpe endnu flere læsere med at få et bedre helbred. 
  
I denne kostguide deler Anthony William ud af sin dybe åndelige indsigt i de sundhedsmæssige fordelene ved at spise visse grøntsager, frugter, urter og krydderier, når man ønsker at komme diverse sygdomme til livs. Via sin ernæringsmæssige viden kommer forfatteren omkring, hvad man bør spise for at reparere sit DNA og booste sit immunforsvar, og hvordan man styrker sin mentale klarhed og kommer igennem sine følelsesmæssige problemer. 
  
I bogen DEN MEDICINSKE SEERS KOSTGUIDE lærer du, hvad det præcist er for noget mad, du bør spise for at undgå skavanker som f.eks. forhøjet blodtryk, kronisk træthed, søvnløshed, migræne, galdesten, mental uklarhed, angst, skjoldbruskkirtelsygdomme, samt mange andre sygdomme og symptomer. 
  
I bogen finder du masser af dejlige opskrifter og klare råd til, hvordan du bedst kan udnytte den healende egenskab, planter har. Både raske og syge læsere vil kunne bruge bogen, hvis de ønsker at styrke deres helbred, og bogen er også ideel for alternative behandlere.

Detaljer

Type: Paperback

Sprog: Dansk

Forfatter: Anthony William

Forlag: Gyldendal

Sider: 376

Quantity:
Få tilbage!
Add To Cart