Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Den Medicinske Seer - Liver Rescue

Books & Magazines

Den Medicinske Seer - Liver Rescue

denmedicinskeseer-lever-6.jpg
denmedicinskeseer-lever-5.jpg
denmedicinskeseer-lever-3.jpg
denmedicinskeseer-lever-4.jpg
denmedicinskeseer-lever-6.jpg
denmedicinskeseer-lever-5.jpg
denmedicinskeseer-lever-3.jpg
denmedicinskeseer-lever-4.jpg

Den Medicinske Seer - Liver Rescue

399.00

Hvad hvis du kunne fokusere på et enkelt aspekt af dit helbred for samtidig at transformere alle de andre aspekter - og samtidig forhindre sundhedsproblemer, du ikke engang vidste, lurede under overfladen?

I dagens verden har vi ingen anelse om, hvor mange symptomer, tilstande og sygdomme der er forankret i en overbelastet lever. Det handler ikke kun om leverkræft, cirrose og hepatitis. Næsten enhver udfordring - helt fra småirriterende generelle helbredsklager, til fordøjelsesspørgsmål, til følelsesmæssige kampe mod overvægt, til højt blodtryk, til hjerteproblemer, hudproblemer, autoimmune og andre kroniske sygdomme - har en oprindelse i en overbelastet lever og kan forbedres og helbredes, når du udnytter kraften i dette ydmyge organ.

I Medical Medium Liver Rescue tilbyder Anthony William de svar, du skulle have haft hele tiden. Med sin kendetegnende medfølelse deler han uovertruffen indsigt i uopdagede funktioner i vores lever, forklarer, hvad der ligger bag snesevis af sundhedsproblemer, der holder os tilbage, og giver detaljeret vejledning om, hvordan man kan bevæge sig frem, så vi kan leve vores bedste liv.

Find ud af hvad “Liver Rescue” handler om: være klarere, mere fredelig, lykkeligere og bedre i stand til at tilpasse sig vores hurtigt skiftende tid. Lær, hvordan man sover godt, balancerer blodsukker, sænker blodtrykket, taber sig og føler sig yngre. En sund lever er den ultimative de-stressor, anti-aging-allierede og beskytter mod trusler fra verden - hvis vi giver den den rigtige støtte.

Detaljer

Format: Bog, Paperback

Udgivelsesdato: 30-10-2018

Sprog: Engelsk 

Sidetal: 496

Vægt: 1650 g

Forlag: Hay House Inc

Quantity:
Tilføj til Kurv