Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Zero Waste af Bea Johnson

Books & Magazines

Zero Waste af Bea Johnson

beajohnson-zerowaste1.jpg
beajohnson-zerowaste2.jpg
beajohnson-zerowaste3.jpg
beajohnson-zerowaste1.jpg
beajohnson-zerowaste2.jpg
beajohnson-zerowaste3.jpg

Zero Waste af Bea Johnson

299.00

Zero Waste - Gør tilværelsen enkel ved at reducere dit affald

Her er den ultimative guide til en forenklet og bæredygtig livsstil fra Bea Johnson, forfatter af den populære blog med samme navn. Hun har gjort sig selv til grundlægger af zero waste-livsstilen, der fokuserer på at leve simplere, sundere og med mere tid til det væsentlige.

Hun forbedrede sin families og hendes eget forhold til forbrug til det bedre ved at reducere deres affald til en forbløffende halv liter om året. Det gjorde hun ved at følge princippet om de 5 R’er: Refuse, Reduce, Reuse, Recycle, Rot - og kun i den rækkefølge. Zero Waste-bogen viser, hvordan disse nøgleprincipper kan anvendes i alle områder af dit hjem - fra køkkenet til børneværelset

Bogen er delt mellem Beas lærerige erfaringer, overvejelser og praktiske how to’s. Hvordan finder man modet til at være en mere besværlig kunde? Hvordan organiserer man rejsetasken? Hvad gør man, når velmenende familie og venner kommer med gaver? Og hvordan laver man sin egen mascara?

Detaljer

Type: Paperback

Sider: 310

Forfatter: Bea Johnson

Oversætter: Steen Fiil Christensen

Forlagforlaget Klim

Quantity:
Add To Cart