Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Skærmbillede 2017-03-06 kl. 13.26.30.png

Byg din egen pakke

Byg din helt egen plastik- & kemifri abonnementspakke fra Bleschu. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at opfylde netop dine behov.

 

Lav din egen økologiske, kemifri og plastikfri abonnementsordning. Ja, vi garanterer dig, du støtter en Fair Trade produktion, økologiske, komposterbare og kemifri produkter som skåner dig, dine og vores allesammens planet.

Vi er alle forskellige og vi har forskellige behov. Lige nu har du muligheden for at bestille netop den bæredygtige abonnementspakke du drømmer om. Det du skal gøre er at udfylde nedenstående form med de produkter du ønsker tilsendt på abonnementsbasis og så skal vi løse opgaven for dig - plastikfri og det hele.

 

Begynd at bygge din pakke:

HUSK! Vi tilbyder kun abonnementspakker a min. 299 dkr. pr. md.

Produkter til pakken *
Markér de produkter du ønsker at modtage - i en abonnementsordning
Skriv det her, hvis der er noget du mangler på listen, hvis du har allergier eller særlige behov. Så forsøger vi at løse det inden for vores plastikfri og skånsomme rammer.
Dine oplysninger
Navn *
Navn
Navngiv din pakke
(Please ikke noget med bandeord eller nedsættende bemærkninger)
Her kan du vælge om de skal sende ud til dig én gang pr. måned, hver anden måned eller i kvartalet. Husk at produkter som tandbørster godt kan hobe sig op, hvis de bliver sendt ud hver måned, med mindre du går rigtig meget op i mundhygiejnen.
Forbrugere af dit abonnement
Udfyldes kun hvis I er flere som skal bruge af produkterne
Udfyldes kun hvis I har børn i husholdningen. I forhold til forbrugsvarer betragter vi børn 12+ som voksne
Kommaseparer hvis der er flere

Du modtager en "abonnementsspecifikation" fra os - med et link til netop din pakke. Du vælger helt selv, om du vil benytte din skræddersyet abonnementspakke. Vælger du nu at benytte dig af den - får du lov at navngive pakken (slå dig løs...) og andre får mulighed for at bestille netop din pakke også.