Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Ubleget Bagepapir - 24 ark

Køkken

Bærdygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

Ubleget Bagepapir - 24 ark

ay-ay-ay-ay.jpg
ay-ay-ay-ay.jpg

Ubleget Bagepapir - 24 ark

34.00

Bagepapir i ark fra If You Care er certificeret hjemme kompostérbare (OK compost HOME) og helt uden syntetisk kemi. Det betyder du uden bekymring kan bruge disse ark i ovnen eller til madpakken. Papirene er nemlig belagt med silicone - og så er papiret FSC certificeret og 100% klorin fri.

Vi bruger dem til madpakker, opbevaring af ost og når vi bager i ovnen.

Selv emballagen er fremstillet efter ovenstående principper. Til gavn for dig og dine + miljøet. If You Care... vælger du denne løsning.

Antal: 24 stk.
Størrelse: 31,75 x 40,64
Farve: Natur
Overflade: Soyavoks
Temperaturer: op til 428 grader
Feelgood faktor: ******

TIP: Hvis du ønsker at kunne forme dit bagepapir efter en kageform eller brødform - så skyl det under den kolde hane og volá: Dit bagepapir er nu ligeså blødt som en klud, men helt samme kvalitet.

Quantity:
Tilføj til kurv

Andre har også købt

Planetvenligt Køkkenrulle
29.00
Quantity:
Tilføj til kurv