Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Bee's Wrap - cheesepack, 3 stk.

Køkken

Bæredygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

Bee's Wrap - cheesepack, 3 stk.

combi4.jpg
3-pak-cheese-2.jpg
Cheesepack-back-1.jpg
Corner descprition.jpg
combi4.jpg
3-pak-cheese-2.jpg
Cheesepack-back-1.jpg
Corner descprition.jpg

Bee's Wrap - cheesepack, 3 stk.

199.00

Denne pakke er lavet til osteelskere - nok særligt økoosteelskere. Der er 3 stk. Bee’s Wrap i pakken i den størrelse, som passer bedst til de fleste større oste. En lækker økologisk ost holder sig bare bedre i et økologisk klæde som dette. Der danner sig hverken kondens eller klister på oste, der er opbevaret i et Bee’s Wrap klæde.

Selvom denne pakke er optimal til oste, kan du også bruge klæderne til grønsager, brød m.m. eller dæk en skål med Bee's Wrap. Der er ingen regler!

Bee's Wrap® er det bæredygtige, naturlige alternativ til plastikindpakning. Brug varmen fra dine hænder til at blødgøre din Bee's Wrap og forsegl indpakningen. Bee's Wrap holder sin form lige så snart emballagen er blevet kold (få sekunder). 

Genanvendelig: Vask dem i koldt vand.

Materiale: Lavet af bivoks, økologisk bomuld, økologisk jojobaolie og harpiks.

Denne pakke inderholder 3 stk. Bee's Wrap i størrelsen:  

Medium (25 x 27.5 cm) optimal til ost men ka jo også anvendes til gulerødder, urter, salathoveder, kål, agurk, madpakker, brød eller til at dække en skål med. 

Tilføj til kurv

Yderligere Information:

 • Bee's Wrap er lavet af økologisk bomuld med bivoks, økologisk jojobaolie og harpiks. Disse ingredienser gør, at dine wraps er anti-septiske, så produkterne holder sig friske i længere tid.,
 • Du kan bruge Bee's Wrap til at indpakke ost, brød, grøntsager eller dække en skål.
 • Bee's Wrap absorberer ikke smag eller lugt fra fødevarer (vi har endda testet med den Gamle Ole ost).  
 • Med varmen fra dine hænder kan du folde indpakningen rundt om et produkt.
 • Når indpakningen bliver kold igen (få sekunder), forsegler den produktet.
 • Du kan bruge en wrap i op til et år. Med tiden vil forseglingen og den anti-septiske virkning falme.
 • Rens din wrap med KOLDT vand. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge mild sæbe. 
 • De er ikke egnede til indpakning af råt kød.
 • Printet på det økologiske bomuld er GOTS-certificeret.
 • En ny wrap dufter af bivoks. Efter få ganges brug vil duften forsvinde. 
 • Maden optager ikke smag af bivoks.

Filosofien bag Bee's Wrap: 

Fra start til slut holder vi nøje øje med de ingredienser og materialer, vi bruger, i vores produktionsprocess. Vores stof og print er certificeret af Global Organic Textile Standard. Vores bivoks stammer fra bæredygtige bikuber i USA og vi bruger kun økologisk jojoba olie. Bee's Wrap's indpakning er genanvendeligt og plastikfri.

Vores produkter er genanvendelige, bionedbrydelige og kompostbare. I slutningen af din wraps brugbare liv i køkkenet kan du skære din wrap ud i striber og smide dem i din kompostbunke, eller sno den om noget pindebrænde og bruge den som en naturlig brandstifter. 

Som et Green America-certificeret firma  er vi hos Bee's Wrap® mere end glade for at bruge vores firma som en steppesten til social ændring og til at hjælpe vores kunder, medarbejdere, samfund og vores planet.  Da vi er en familie virksomhed, er vi meget opmærksomme på, hvilke værdier og hvilket miljø, vi leverer videre til den næste generation.

1 one size Bee's Wrap
from 69.00
Vælg Størrelse:
Quantity:
Tilføj til kurv