Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Grøn økologisk Matcha - Matcha no. 3

Køkken

Bæredygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

Grøn økologisk Matcha - Matcha no. 3

matcha-1.jpg
matcha-2.jpg
Matchasteminig.jpg
matcha-1.jpg
matcha-2.jpg
Matchasteminig.jpg

Grøn økologisk Matcha - Matcha no. 3

239.00

Ægte matcha te - økologisk cermoni matcha fra Japan. Denne rene og økologiske matchate giver øjeblikkeligt velvære og en glød indefra. Det er din krop, der takker dig for den gave, grøn økologisk matcha te er for din krop.

Hvad er Matcha No. 3:
Teen har en mild og sød smag. Matcha No. 3 er et godt matchaniveau at begynde på, hvis du går op i god kvalitet.

Matcha teen er et delikat, grønt tepulver. Den er produceret af tencha teblade, der er malet i specielle granitstenmøller. Tencha teen er unik, da teen overdækkes de sidste uger inden høst – længere tid end f.eks. gyokuro teen. Tencha teen høstes kun én gang om året for at skåne teplanten. 

Anvendelse:
Bryggemængde:    1 g ca. 1/2 tsk tepulver til 100 ml vand. 
Tag 1gr. / en halv teske pulver i en skål eller bred flad kop. Tiilsæt 100 ml. 80 °C varmt vand, og pisk indtil teen skummer og ser helt jævn ud. Du indtager jo økologiske teblade og alle dets sunde egenskaber, i stedet for et udtræk som ved almindelig te, så du oplever effektivt en velvære i kroppen. 

Indeholder:
Koffein indhold:     ca. 40 mg/100 ml te
Antal kopper:         30 stk.
Ingredienser:          30gr. Grønt økologisk tepulver fra Japan

Quantity:
Add To Cart

Hvorfor er Grøn Matcha så sundt?

Det høje indhold af antioxidanter

Antioxidanter er vigtige, da de angriber de frie radikaler i kroppen, som også bidrager til ældning af kroppen. Derfor er det vigtigt at holde disse nede de frie radikaler i ave. Antioxidanterne hjælper kroppen/cellerne med ikke at ruste/oxidere og derfor booster Matcha te din vitalitet.

Matcha te indholder også en høj koncentration af antioxidanterne kaldet polyfenoler. Visse studier udtaler at polyfenoler er god beskyttelse mod f. eks. hjertesygdomme og visse kræftsygdomme. 

Og, for det ikke skal være løgn, indeholder matcha også en anden form at polyfenol kaldet EGCG, der bl.a. er kendt for at bidrage til et normalt stofskifte.

Naturligt energi boost

Matcha giver kroppen en god og naturlig energi, som kan gavne dig gennem hele dagen. Ligesom mange andre varianter af grøn te indeholder matcha koffein. Den naturlige ”boostende” effekt af koffeinen bliver understøttet af kombinationen af alle de andre næringsstoffer.

Styrker immunforsvaret

Antioxidanterne i matcha virker som en naturlig ”antibiotika” og støtter immunforsvaret. Derudover er teen også rig på kalium, A- og C vitamin, jern samt calcium, der alle bidrager til kroppens forsvarssystem.

Udrenser din krop og sind

Ved hjælp af indholdet klorofyl kan matcha også anvendes til detox. Det har såvel en udrensende effekt på kroppen. Klorofyl hjælper kroppen med i højere grad at skille sig af med tungmetaller og andre farlige stoffer. Hvis du mediterer og interesserer dig for det 3.dje øje, er du interesseret i at få de tungmetaller ud derfra. Tungmetaller ophober sig også i hjernen. Ud med dem!

Beroligende effekt

Matcha te indeholder aminosyren L-theanin. Den har en afslappende og beroligende effekt på kroppen. Teen kan dermed bidrage til at sænke dit stressniveau en smule i en travl og hektisk hverdag. Så selvom der er koffein i også, bliver du ikke helt hyper af en kop Matcha te.

Andre har også købt