Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Rå Shungit til vand og renselse

Køkken

Bæredygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

Rå Shungit til vand og renselse

Shungit-2.jpg
Shungit-2.jpg

Rå Shungit til vand og renselse

79.00

Rå Shungit til renselse af dit vand eller som lommesten.

Vægt:

Ca. 100 gr. rå Shungit

Shungit er 95% aktivt kul og absorberer affaldsstoffer fra sine omgivelser. 

Shungit er et af de ældste materialer på jorden og estimeres til at være mange miliarder år gammel. Shungit er den eneste sten, der indeholder fullerener, som er en meget kraftfuld antioxidant. Fullerener renser vandet og tilfører vandet en healende energi. Det siges, at fullerenerne absorberer og neutraliserer stoffer i din krop, som på sigt kan påvirke din sundhed i en negativ retning.

Den ægte Shungit smitter af på fingrene og er helt sort - nogle med sølv eller guldstrejf i stenen.

Anvendelse:

  • Hvis du vil bruge stenen som drikkeessens, så skal du bruge 100g Shungit pr. liter vand. Læg Shungit i en glaskande med vand. Lad stå i 24 timer - derefter kan du tage en lille shot hver dag eller flere gange om dagen. Det optimale vil være at have 2 kander så man hele tiden har en kande i gang.
  • Den kan også bruges som en vis beskyttelse mod elektromagnetiske felter skabt af TV, mobiler m.m.
  • Shungit kaldes også en "trøstende" sten, der jager negativ energi væk. Hvis du vil bruge stenen som lommesten, så kan du holde den under rindende vand og vaske det sorte "støv", som smitter af, væk fra overfladen.
Quantity:
Læg i kurv

Andre har også købt