Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

alt-i-en-svamp

Køkken

Bæredygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

alt-i-en-svamp

maistic-st%C3%B8vsvamp-1.jpg
maistic-støvsvamp-2.jpg
maistic-st%C3%B8vsvamp-1.jpg
maistic-støvsvamp-2.jpg

alt-i-en-svamp

26.00

Maistic Svamp til Støvfri Rengøring er helt fri for mikroplast - naturligvis til flergangsbrug. Svampen er velegnet til al rengøring inde og ude. Den er også genial til kroppen, barnet eller ansigtet (evt klippet i mindre stykker).

Maistic Støvfri Svamp er en flad svamp af 100% naturlig cellulose af træfibre. Størrelsen (16x11 cm og knap en centimeter tyk) gør den velegnet til brug som svamp såvel som klud - reelt en "altmulig-svamp" - men uden mikroplast.

Svampe af ren cellulose holder i modsætning til plastsvampe godt på sæben, hvorfor du kun behøver få dråber ved brug. Særligt velegnet til pudsning af vinduer, spejle og andet, hvor fnuller og rengøringsstriber er uønsket.

Maistic Støvfri Svamp er 100 % biobaseret - Fri for mikroplast, uden lim, uden farve.

Brugsanvisning og anvendelse:
Rengøres nemt efter brug stående i opvaskemaskinens glas-skuffe. Alternativt i vaskemaskine (60°C). 

Quantity:
Tilføj til Kurv