Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Tapasgafler i olientræ

Køkken

Bæredygtige produkter til dit køkken. Vi tilbyder varer, der kan indgå i naturens eget kredsløb og vægter økologi, biologisk nedbrydelighed og miljøvenlighed højt.

Tapasgafler i olientræ

oliven-gafler-9.jpg
oliven-gafler-10.jpg
oliven-gafler-2.jpg
oliven-gafler-7.jpg
oliven-gafler-9.jpg
oliven-gafler-10.jpg
oliven-gafler-2.jpg
oliven-gafler-7.jpg

Tapasgafler i olientræ

from 79.00

Vi har fået de små fine tapasgafler hjem til frokostbordet eller et måltid hvor mange lækre anretninger kræver en lille gaffel til at tage maden med. Vi bruger dem selv til tapas, sild, grønt, oliven, dadler, pålæg på frokostbordet og de æstetiske gafler, gør hele sanseoplevelsen fuldendt. De er håndlavet, af oliventræ og falder derfor helt naturligt ind ved siden af fødevarer. Så hvis du er typen der sætter pris på et smukt håndværk, af bæredygtig træ, i din bordopdækning, så er disse gafler noget for dig.

De kommer i to forskellige størrelser:

  • 7 cm lang
  • 12 cm lang
Længde::
Quantity:
Tilføj kurv

Andre har også valgt:

Teske i oliventræ
37.00
Tilføj til kurv
Æggebæger i oliventræ
65.00
Quantity:
Tilføj til kurv