Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

covergrafik-green.jpg

Lovebirds abonnement

Få mere tid til hinanden, og en grønnere livsstil, med denne abonnementsløsning fra Bleschu.

 

Snakker I også om at forbruge mere planetvenligt i jeres hverdag, men mangler tiden til at finde produkterne? Fortvivl ikke! Bleschu tilbyder en abonnements pakke specielt til jer. 

I vores Lovebirds abonnement sender vi udvalgte hverdagsprodukter, der kan indgå helt naturligt, i planetens eget kredsløb, når de nedbrydes igen. Det betyder også at produkterne er helt fri for skadelige kemi og plastik. Med dette valg er I med til at skabe en positiv forandring på vores planet. Så god karma til jer to og tak!


I denne pakke, har vi tilpasset indholdet så det passer på jeres forbrug igennem 2 mdr. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement. Vi tror ikke på bindinger, når produktet er godt nok. Så god fornøjelse!