Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

covergrafik-green.jpg

Lovebirds abonnement

Få mere tid til hinanden og til en grønnere livsstil med denne abonnementsløsning fra Bleschu.

 

Snakker I også om at forbruge mere planetvenligt i jeres hverdag, men mangler tiden til at finde produkterne? Fortvivl ikke! Bleschu tilbyder en abonnementspakke specielt til jer. 

I vores Lovebirdsabonnement sender vi udvalgte hverdagsprodukter, der kan indgå helt naturligt i planetens eget kredsløb, når de nedbrydes igen. Det betyder også, at produkterne er helt fri for skadelig kemi og plastik. Med dette valg er I med til at skabe en positiv forandring for vores planet. Så god karma til jer to, og tak!


I denne pakke har vi tilpasset indholdet, så det passer til jeres forbrug igennem 2 mdr. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement. Vi tror ikke på bindinger, når produktet er godt nok. Så god fornøjelse!