Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

flokfoto-sort-hvid-web-logo.jpg

Om Firmaet

Bleschu vil rigtig gerne være med til at ændre forbrugsmønstre. Ud med engangsplastik og ind med miljøvenlige produkter! Hvert sekund bliver der produceret 8 tons oliebaseret plastik - udelukkende fordi der er en efterspørgsel på det. Med Bleschu's onlineshop vil vi gøre det lettere at vælge bæredygtige produkter. Vi tilbyder miljøvenlige alternativer til skadelige plastikprodukter. Vi udvælger produkter, der er produceret med fair forhold for ansatte. Vi vælger økologisk og organisk, hvor det er muligt. Vores engangsprodukter er nedbrydelige og miljøvenlige, både i produktion og efter de er brugt.  Når du smider affald ud i komposterbare plantebaserede poser, så er affaldet mere skånsomt mod planeten. Det vil vi gerne have mere af. Derfor har vi ingen produkter med mikroplastik, eller giftig kemi. Affaldsprodukterne fra vores engangsprodukter er ren biomasse, oxygen og vand. Det er muligt at vælge et venligere alternativ. Hos Bleschu guider vi dig vej gennem vores blog og med vores produkter.

Vores gode mennesker

Stifter & Direktør

Camilla Lendal Schulze

Camilla har et brændende ønske om at ændre den påvirkning, vi som forbrugere, udsætter vores planet for. Med en bachelor i digital konceptudvikling, markedføring og grafisk design, arbejder hun hver dag på at gøre det lettere for forbrugeren at vælge de produkter, alle i virkeligheden gerne vil have; de smarteste.
 

Kommunikation & PR

Nina Teisen

Nina lever og ånder grøn mentalitet. Hun spiser det til morgenmad med et drys af filosofi og kommunikation - det giver bare en rigtig næringsrig og spændende energi til Bleschu. 
 

Webmaster 100

Gabriel Høst Andersen

En drevet og engageret gymnasiestuderende som i den grad beviser sine evner som vores shop-fixer. Står vi overfor en udfordring, har Gabriel på ingen tid fundet en løsning. Det er i og for sig dybt fascinerende, og en stor gave for Bleschu at have ham på holdet.
 

Praktikant (Graphics, MotionGraphics aso.)

Måske er det dig? 

Praktikant (Grafisk Design)

Eller måske er det her mere dig?

Dig hos Bleschu?

Vi søger hele tiden kompetente personer. Det er både praktikanter, testpanel, forskere, personer med unik viden, PR, SoMe - you name it we need it! 

At undersøge bæredygtige produkter og at følge op med nutidens trends er ret tidskrævende. Så vi har helt sikkert brug for dig. Skriv til os på work@bleschu.dk hvis du har noget på hjertet.