Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

flokfoto-sort-hvid-web-logo.jpg

Om Firmaet

Bleschu vil rigtig gerne være med til at ændre forbrugsmønstre. Ud med engangsplastik og ind med miljøvenlige produkter! Hvert sekund bliver der produceret 8 tons oliebaseret plastik - udelukkende fordi der er en efterspørgsel på det. Med Bleschus onlineshop vil vi gøre det lettere at vælge bæredygtige produkter. Vi tilbyder miljøvenlige alternativer til skadelige plastikprodukter. Vi udvælger produkter, der er produceret med fair forhold for ansatte. Vi vælger økologisk og organisk, hvor det er muligt. Vores engangsprodukter er nedbrydelige og miljøvenlige - både i produktion og efter de er brugt.  Når du smider affald ud i komposterbare plantebaserede poser, så er affaldet mere skånsomt mod planeten. Det vil vi gerne have mere af. Derfor har vi ingen produkter med mikroplastik eller giftig kemi. Affaldsprodukterne fra vores engangsprodukter er ren biomasse, oxygen og vand. Det er faktisk muligt at vælge et venligere alternativ. Hos Bleschu guider vi dig på vej gennem vores blog og med vores produkter på hjemmesiden.

Vores gode mennesker


Skærmbillede 2018-07-29 kl. 10.52.17.png

 

Stifter & direktør

Camilla Lendal Schulze

Camilla har et brændende ønske om at ændre den påvirkning, vi som forbrugere udsætter vores planet for. Med en bachelor i digital konceptudvikling, markedføring og grafisk design arbejder hun hver dag på at gøre det lettere for forbrugeren at vælge de produkter, alle i virkeligheden gerne vil have; de smarteste.


IMG_7903.jpg


 

Skribent og kommunikationsmedarbejder

Rikke Nielsen

Rikke studerer International virksomhedskommunikation i engelsk på Aalborg Universitet og er vores engagerede studiemedarbejder og private sproghaj, som hjælper med alt fra det tekniske bag kulisserne som rettelser og oversættelse til opslag på vores blog. Hun brænder for at sprede budskabet om en grønnere hverdag for alle; et perfekt match her hos Bleschu. Læs hendes arbejde på vores Blog
 


48422305_2222127024728274_2148388915436847104_n.jpg

Sociale medier og produktsortiment

Gittemarie Johansen

Gittemarie har siden 2015 arbejdet med sin egen bæredygtige platform. Ved hjælp af sociale medier, samt workshops og foredrag om zero waste og grøn livsstil har Gittemarie skabt en virksomhed med samme værdigrundlag og målsætning som Bleschu. Gittemarie har ved flere lejligheder indgået i tæt samarbejde med Bleschu og er nu på naturlig vis blevet en del af Bleschu, hvor hun i fremtiden vil lave opslag på Instagram og bidrage til Bleschu's bæredygtige univers.


Dig hos Bleschu?

Vi søger hele tiden kompetente personer. Det er både praktikanter, testpanel, forskere, personer med unik viden, PR, SoMe - you name it we need it! 

At undersøge bæredygtige produkter og at følge op med nutidens trends er ret tidskrævende. Så vi har helt sikkert brug for dig. Skriv til os på work@bleschu.dk hvis du har noget på hjertet. 

Webmaster 100

Gabriel Høst Andersen

En drevet og engageret gymnasiestuderende, som i den grad beviser sine evner som vores shop-fixer. Står vi over for en udfordring, har Gabriel på ingen tid fundet en løsning. Det er i og for sig dybt fascinerende og en stor gave for Bleschu at have ham på holdet.
 

Praktikant (Graphics, MotionGraphics aso.)

Måske er det dig? 

Praktikant (Grafisk Design)

Eller måske er det her mere dig?