Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

flokfoto-sort-hvid-web-logo.jpg

Om firmaet Bleschu

oplysninger

Bleschu ApS er grundlagt i oktober 2016. Bleschu er en online forhandler af bæredygtige livsstils- & husholdningsprodukter til hverdagene i hjemmet. Her kan forbrugere finde gennemtestede, certificerede og grønne produkter til hverdagslivet. Produkterne bidrager til en affaldsreducerende livsstil, hvor forbrugerens plastikforbrug kan reduceres betydeligt. Materialer som ikke kan indgå i planetens egen naturlige cyklus, forhandles som udgangspunkt ikke på Bleschu.dk. Under Bleschu ApS hører Bleschu Trading ApS. Bleschu Trading ApS er et distributionsfirma etableret på samme principper og værdigrundlag. Bleschu Trading distribuerer bæredygtige produkter til danske forhandlere og forhandlere i de vest europæiske lande. Læs mere her: BleschuTrade.eu

Ideen til Bleschu startede i august 2015. Blev realiseret i form at en webshop i marts 2016 og et etableret Aps i oktober 2016. 

Grundlægger, indehaver og stifter: Camilla Lendal Schulze. 


VÆRDIER

Bæredygtighed, kvalitet og æstetik

Bleschu tester alle produkter, researcher virksomhederne bag, og sikrer at kvalitet, æstetik og værdierne i produktet er i orden. Det giver forbrugerne mulighed for at vælge varer de ønsker, med en god følelse i maven.

Økonomisk bæredygtighed

Bleschu tilbyder produkter på et rimeligt prisgrundlag, hvor alle forbrugere har mulighed for at købe vores produkter. Priserne reflekterer Bleschus værdier i forhold til social og grøn bæredygtighed. Det btyder at producenter og deres ansatte også skal have en indkomst, de kan leve af. Eftersom de fleste af vores produkter er håndværk af høj kvalitet med længere levetid end gængse produkter og produceret miljøvenligt under ansvarlige forhold , mener Bleschu at priserne er konkurrencedygtige.

Grøn bæredygtighed

Hos Bleschu bidrager vi til at reducere mængden af husholdningsaffald ved at reducere brugen af plastikemballage og -produkter. Desuden tilbyder vi genbrugelige organiske produkter, der kan indgå i et naturligt kredsløb efter endt brug, og nedbrydes til naturlige bestanddele, som ikke forurener. I den forbindelse opfordrer vi både vores kunder til ikke at købe mere end de har behov for, men også til reducere deres forbrug af produkter, som har en negativ indvirkningen på mennesker og miljø.

Etisk og social bæredygtighed

Bleschus produkter er produceret under ansvarlig forhold hos vores leverandører, hvor de ansatte får en løn de kan leve af, og arbejder under rimelige vilkår. Vi støtter lokalproduktion og arbejde til selvforsørgelse gennem vores producenter.

Vi brænder for at ændre på masseforbrug af plastik og den eksisterende køb-og-smid-væk mentalitet. I stedet for at købe 10 dårlige produkter, som forurener vores miljø, er Bleschu fortaler for at købe bæredygtige produkter med et langvarigt brugsliv (buy once), eller bæredygtige produkter, som kan nedbrydes skånsomt efter brug.


MISSION

Bleschus mission er at gøre det tilgængeligt og nemt for alle forbrugere at vælge en bæredygtig hverdag, gennem at tilbyde alternativer til miljøskadelige plastikprodukter. Bleschus produkte er produceret under forsvarlige forhold for medarbejdere, med transparens i kæden fra producent til forbruger. Bleschu pakker i nedbrydelige materialer, og pakker ikke i plastic.

Bleschu tilbyder abonnementsordninger på hverdagsprodukter indenfor køkken, rengøring og personlig pleje. Alle Bleschus produkter holder den højest mulige bæredygtige standard med tanke for både miljø, økonomi og social etik.

Hos Bleschu mener vi at viden og oplysninger, er nøglen til at give forbrugerne mulighed for at træffe miljøvenlige og bæredygtige valg, og bidrage til et renere miljø. Derfor deler Bleschu også viden om miljø og bæredygtighed på blog og nyhedsbreve.

Bleschu forpligter sig til at bidrage til at mindske affaldsproduktionen, og medvirke til at restaffald er komposterbart og bionedbrydeligt, uden mikroplastik og giftstoffer.


vision

Bleschus vision er en verden hvor alt affald kan nedbrydes uden at skade miljøet. Vi arbejder for en verden, hvor det er nemt at vælge bæredygtigt for den almindelige forbruger.

Bleschu vil rigtig gerne forandre det almindelige hverdagsforbrug ved at fjerne engangsprodukter og plastik fra hverdagsprodukter indenfor køkken, bad og rengøring. Hvert sekund bliver der produceret 8 tons oliebaseret ny plastik. Bleschu vil gerne medvirke til at mindske den produktion.

Det gør vi, ved at tilbyde bæredygtige hverdagsprodukter uden plastik og kemikalier. Produkterne kan fås i vores onlineshop Bleschu.dk. I løbet af 2017 bliver produkterne også tilgængelige gennem online abonnementsydelser.

Vil du være med til at redde verden?