Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Om vores abonnementer

 

Om vores abonnementløsninger

Vi leverer din ønskede løsning til din dør d. 1. i måneden. Det betyder, at du nu slipper for, at skulle forholde dig til basisvarer som toiletpapir, køkkenrulle, opvaskebørster, tandbørster, opvaskemiddel, klude m.m. Varer som ofte er svære at finde i planetvenlige versioner. Vores produkter er alle plastikfri og garanteret forsvarligt fremstillet for mennesker og planeten. De kan indgå naturligt i planetens egen cyklus. De er rene naturlige materialer. Vi gør det lidt lettere at forbruge med omtanke i hverdagen.

 
 
492796169

Spar tid.

Spart tid

Tid er en af de primære årsager til, at vi ikke får fundet de planetvenlige produkter til vores hverdage. For alle vil gerne. Mange er nødt til at kombinere indkøb fra specialbutikker, online forhandlere og supermarkeder for at få fat i produkter, som er certificerede, rene og gode for samvittigheden. Det er faktisk et stort arbejde - det ved vi - for vi har netop lavet research på alle vores produkter og dét er tidskrævende. Det arbejde sparer vi dig for. Vi har gjort det for dig og samlet dem alle sammen i én pakke.

 
598134920

Leveret til

døren.

 

Gør hverdagen lettere

Vi sender pakkerne direkte til din dør. Det betyder, at du ikke behøver at have toiletpapiret under din ene arm, køkkenrullen under den anden og to poser i hver hånd, når du forlader butikken. Det betyder også, at du ikke behøver bliver dybt skuffet, når du opdager, at de mærkninger, der er på dine produkter, ikke reducerer dit plastikaffald, udledningen af kemikalier i vandet eller faktisk er fremstillet dybt uforsvarligt. Det må godt være let at vælge med omtanke. Det bør det jo i virkeligheden være.

 
83162851

Og gør en 

forskel.

 

Slå et slag for planeten imens

En standard familie med to skolebørn bruger i gennemsnit 1,5 frysepose pr. hverdag = 90 fryseposer i kvartalet. En enlig bruger 0,5 pr. hverdag = 30 i kvartalet. Hvis alle 2,6 mio. husstande i Danmark valgte en certificeret komposterbar pose i stedet for en petroleumsbaseret pose, så ville det minimum spare planeten for fremstillingen af 78.000.000 fryseposer. Heldigvis kan moder jord genkende alt i vores abonnementsordninger og nedbryde til det organisk, uforurenet materiale, når du er færdig med det. Vores produkter er valgt ud fra en produktion, der er så etisk og planetvenlig som muligt og en fremstilling, der opbygger arbejderne og befolkningen i stedet for at udnytte dem. Kvaliteten er høj og produkterne er kemifri.


Tænk at man kan kæmpe for planetens overlevelse med en pakke leveret til døren. Men sagen er, at det stærkeste, vi som forbrugere kan gøre, er at investere vores penge i den verden, vi ønsker. Så når du vælger en abonnementspakke fra Bleschu, kan du være sikker på, at både planeten og du vinder på alle parametre.