Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Pressemeddelser

Introduktion af Bleschu ApS
Feb. 2017

Hent den her:
Pressemeddelse.pdf

Bæredygtige hverdagsprodukter lige til døren

Iværksætter gør det nemt at vælge miljøvenligt

Det skal være nemt og overskueligt at vælge bæredygtige hverdagsprodukter. Derfor lancerer den nordjyske iværksættervirksomhed, Bleschu, nu abonnementsordning med direkte levering ved kundens dør.

Bleschu sælger miljøvenlige og biologisk nedbrydelige produkter inden for livsstil, køkken, bad og rengøring via sin netbutik, www.bleschu.dk. Med abonnementsordningen gør Bleschu det nemmere at vælge bæredygtigt og dermed undgå mikroplastik og skadelige kemikalier i hverdagen.

”I dag kan det være lidt af et detektivarbejde at finde de bæredygtige produkter, man som forbruger egentlig gerne vil have. Måske opgiver man i den travle hverdag, fordi de ikke er lige ved hånden på hylden i den nærmeste dagligvarebutik. Det problem løser abonnementsordningen. Med bestilling på nettet og varen direkte hjem til entrédøren, bliver det bæredygtige valg, mange gerne vil træffe, let tilgængeligt. Så kan vi alle gøre vort til, at vi ikke skal drukne i miljøfarligt affald,” siger Camilla Lendal Schulze, grundlægger af Bleschu.  

Bleschu’s varesortiment er sammensat med fokus på miljøvenlighed, kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Udvalget består af varer, alle har brug for, blandt andet svampe og klude uden mikroplast, bagepapir og muffinforme uden hormonforstyrrende stoffer, sæbeprodukter, m.v.. Alle produkterne er også velegnede til allergikere.

Udover at sælge plastikfri produkter er Bleschu.dk en platform for miljøviden blandt nordjyder, der ønsker at vide mere om deres mulighed for at påvirke miljøet i positiv retning. Derfor kan kunderne også finde blogindlæg om bæredygtighed og nemme tips til en mere miljøvenlig hverdag på Bleschu.dk.

Bleschu har også deres helt eget brugerpanel. “Den direkte kontakt til vores kunder er vigtigt for Bleschu. Vi vil være med til at imødekomme reelle behov, og ikke skabe nye, kunstige behov” siger Camilla Schulze. Med brugerpanelet har forbrugeren også mulighed for at påvirke Bleschu, og få en indflydelse, der ellers kan være svær at opnå som forbruger.

Bleschus vision er en verden, hvor alt affald er biologisk nedbrydeligt. Det bidrager firmaet til ved at vælge plastikfri emballage og forsendelser. Varerne kan også købes enkeltvis på Bleschu.dk, og kan enten sendes med posten eller hentes på firmaets lager i Støvring.


Plastikfri produkter til danskerne
Juni 2017

Plastikfri hverdagsprodukter lige til døren

Iværksætter gør det nemt at vælge helt plastikfrit

Det skal være nemt og overskueligt at vælge plastikfri hverdagsprodukter. Derfor lancerer den danske iværksættervirksomhed, Bleschu, nu abonnementsordning med direkte levering ved kundens dør.

Bleschu sælger plastikfri, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige produkter inden for livsstil, køkken, bad, pleje og rengøring via sin webshop, www.bleschu.dk. Med abonnementsordningen gør Bleschu det nemmere at vælge helt plastikfrie produkter og dermed undgå mikroplastik og skadelige kemikalier i hverdagen.

”I dag kan det være lidt af et detektivarbejde at finde de plastikfri produkter, man som forbruger egentlig gerne vil have. Måske opgiver man i den travle hverdag, fordi de ikke er lige ved hånden på hylden i den nærmeste dagligvarebutik. Det problem løser abonnementsordningen. Med bestilling på nettet og varen direkte hjem til entrédøren, bliver det plastikfri valg, mange gerne vil træffe, let tilgængeligt. Så kan vi alle bidrage til, at vi ikke skal drukne i miljøfarligt affald,” siger Camilla Lendal Schulze, grundlægger af Bleschu.  

Bleschu’s varesortiment er sammensat med fokus på miljøvenlighed, kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Udvalget består af varer, alle har brug for, blandt andet svampe og klude uden mikroplast, bagepapir og muffinforme uden hormonforstyrrende stoffer, sæbeprodukter, plejeprodukter m.v.. Alle produkterne er også velegnede til allergikere.

Udover at sælge plastikfri produkter er Bleschu.dk en platform for miljøviden blandt forbrugere, der ønsker at vide mere om deres mulighed for at påvirke miljøet i positiv retning. Derfor kan kunderne også finde blogindlæg om bæredygtighed og nemme tips til en mere miljøvenlig hverdag på Bleschu.dk.

Bleschu har også deres helt eget brugerpanel. “Den direkte kontakt til vores kunder er vigtigt for Bleschu. Vi vil være med til at imødekomme reelle behov, og ikke skabe nye, kunstige behov” siger Camilla Schulze. “Og som noget helt nyt, kan vores kunder nu skræddersy og navndøbe deres egne pakker på vores hjemmeside, de giver nogle ret interessante abonnementsnavne. Men vi mener åbenlyst at brugerinvolvering er vejen frem.” Med brugerpanelet har forbrugeren også her mulighed for at påvirke Bleschu, og få en indflydelse, der ellers kan være svær at opnå som forbruger.

Bleschus vision er en verden, hvor alt affald er biologisk nedbrydeligt. Det bidrager firmaet til ved at vælge helt plastikfri emballage og forsendelser. Varerne kan også købes enkeltvis på Bleschu.dk, og kan enten sendes med posten eller hentes på firmaets lager i Støvring.