Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

covergrafik-green.jpg

Single by Choice Abonnement

Det helt bæredygtige abonnement for dig, som værner om miljø og mennesker i din hverdag. Vi håber, dette frigiver lidt mere tid til alt det sjove og gør det lettere for dig at leve en grønnere hverdag.

Har du også lyst til at forbruge mere planetvenligt i din hverdag, men mangler tiden til at finde produkterne? Fortvivl ikke! Bleschu tilbyder en abonnements pakke specielt til dig. 

I dette Single by Choiceabonnement sender vi udvalgte hverdagsprodukter, der kan indgå helt naturligt i planetens eget kredsløb, når de nedbrydes igen. Det betyder også at produkterne er helt fri for skadelig kemi og plastik. Med dette valg er du med til at skabe en positiv forandring for vores planet. Så god karma til dig, og tak!


I denne pakke, har vi tilpasset indholdet, så det passer til dit forbrug igennem 2 mdr. Du kan til enhver tid ændre eller opsige dit abonnement. Vi tror ikke på bindinger, når produktet er godt nok. Så god fornøjelse!