Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Alantis

Naturlige smykker

Slå dig løs i dette håndlavede eldorado af accessories fremstillet af de dygtigste kunstnere på Bali. Ja, de lever godt. De har selv valgt det og de materialer de bruger, er restprodukter som bliver genbrugt. Hver eneste smykke er håndlavet. 

 

Alantis

naturlige-smykker-plastikfri-alantis-bleschu
naturlige-smykker-plastikfri-alantis-bleschu
naturlige-smykker-plastikfri-alantis-bleschu
naturlige-smykker-plastikfri-alantis-bleschu

Alantis

350.00

Smukt hånd-udskåret spiral af Vandbøffel-horn med Abelone skal.  

Ørestik er kirugisk stål.

Diameter ca. 41 mm.

Letvægt.  

Thea Melgaard rejste rundt på Bali, hvor hun en dag fandt denne lille workshop, der solgte smukke, håndlavede smykker af bæredygtige materialer.

Naturmaterialer

Der anvendes horn og ben fra vandbøflen. Vandbøflen lever et langt og sundt liv på en lokal farm eller hos en lille familie. Når den dør pga alderdom, så anvendes alle delene fra vandbøflen. Horn og ben bliver anset som et restprodukt, der efterfølgende bliver indsamlet og forvandlet til de mest utrolige smykker.

Derudover er materialerne til træ dyrket efter bæredygtige principper og specielt dyrket til formålet. Skaller indsamles nænsomt, hvor der er muslingeproduktion. 

Alle disse smykker er fyldt med god karma, da materialerne har fået lov til at leve et langt og smukt liv.

Håndlavet design 

Smykkerne er kunstfærdigt udskåret i hånden, af nogle af verdens bedste billedskærere. De enkelte kunstnere har typisk specialiceret sig i et bestemt materiale. De arbejder næsten alle hjemme og bliver betalt pr. del. På den måde kan de selv bestemme arbejdstiden og tilbringe så meget tid med familien, som muligt.

Kunstfærdigt håndskåret i naturens egne materialer. Alle smykker er unikke og håndlavede og findes derfor kun i begrænset antal.

Quantity:
Tilføj til kurv

Andre har også købt

Wooden Spiral
250.00
Tilføj til kurv
Spiral Wing
265.00
Tilføj til kurv