Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Dreamcatcher - horn

Naturlige smykker

Slå dig løs i dette håndlavede Eldorado af accessories fremstillet af de dygtigste kunstnere på Bali. Og ja, de lever godt! De har selv valgt det og de materialer, de bruger, er restprodukter, som bliver genbrugt. Hver eneste smykke er håndlavet. 

 

Dreamcatcher - horn

Naturlige-Smykker-Plastikfri-Dreamcather-I-Horn-Bleschu
Naturlige-Smykker-Plastikfri-Dreamcather-I-Horn-Bleschu

Dreamcatcher - horn

300.00

Kunstfærdigt udskårne øresmykker i vandbøffelhorn.

Til almindelige huller i ørene.

Ørestik af kirurgisk stål.

Kan vendes begge veje i øret

Længde ca. 60 mm

Letvægt

Thea Melgaard rejste rundt på Bali, hvor hun en dag fandt denne lille workshop, der solgte smukke, håndlavede smykker af bæredygtige materialer.

Naturmaterialer

Der anvendes horn og ben fra vandbøflen. Vandbøflen lever et langt og sundt liv på en lokal farm eller hos en lille familie. Når den dør pga. alderdom, så anvendes alle delene fra vandbøflen. Horn og ben bliver anset som et restprodukt, der efterfølgende bliver indsamlet og forvandlet til de mest utrolige smykker.

Derudover er materialerne af træ dyrket efter bæredygtige principper og specielt dyrket til formålet. Skaller indsamles nænsomt, hvor der er muslingeproduktion. 

Alle disse smykker er fyldt med god karma, da materialerne har fået lov til at leve et langt og smukt liv.

Håndlavet design 

Smykkerne er kunstfærdigt udskåret i hånden af nogle af verdens bedste billedskærere. De enkelte kunstnere har typisk specialiceret sig i et bestemt materiale. De arbejder næsten alle hjemme og bliver betalt pr. del. På den måde kan de selv bestemme arbejdstiden og tilbringe så meget tid med familien som muligt.

Kunstfærdigt håndskåret i naturens egne materialer. Alle smykker er unikke og håndlavede og findes derfor kun i begrænset antal.

Quantity:
Tilføj til kurv

Andre har også købt

Alantis
350.00
Tilføj til kurv