Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

coverfoto-logo.jpg

Standarder

Vores produkter er cremen af cremen inden for grøn teknologi og viden. De er testede og certificeringerne tjekkede, inden de når ud til dig, på vores shop og medier. Det er vigtigt, at kvalitet, funktionalitet og æstetik er helt i top. For det kan godt lade sig gøre. Det er ikke let, hvorfor mange ikke har tiden til at gøre dette forarbejde selv. Så vi har sat os for at løse opgaven for dig. Vi vil gerne gøre det lettere for dig at vælge de produkter, du har lyst til. Her definerer vi standarden for vores produkter.

Certificeringer vi læner os op ad

Bleschu tilbyder løsninger og produkter, der kan hjælpe almindelige husholdninger med at skære ned på plastik og kemikalier, der omgiver os og vores hverdagsliv.

Vi vil gerne være medvirkende til et forbrug uden enorme konsekvenser for miljøet. Ud med engangsplastik og syntetiske produkter, ind med genanvendelige og miljøvenlige produkter!

Hvert sekund bliver der produceret 8 tons oliebaseret plastik - udelukkende fordi der er en efterspørgsel på det. For de fleste almindelige forbrugere er det simpelthen for tidskrævende at finde frem til alternativerne til plastik og kemi. Med Bleschus onlineshop er det nemt for dig at finde miljøvenlige alternativer til almindelige husholdningsprodukter.

Vi tilbyder bæredygtige alternativer til skadelige plastikprodukter. Vi udvælger produkter, der er produceret med ordentlige forhold for arbejderne. Vi vælger økologiske produkter og organiske løsninger, som kommer fra naturen og indgår i planetens naturlige cyklus. Langt de fleste af Bleschus produkter kan komposteres i din egen køkkenhave. Vi opmuntrer også til brug af genanvendelige eller genbrugte materialer.

Vores produkter bidrager hverken til mikroplastik eller giftstoffer under eller efter brug. Kun til ren biomasse, oxygen og vand. Dermed reduceres mængden af affald også. En miljøvenlig hverdag ER mulig.

Det betyder også, at Bleschu's produkter er det bedste, der findes inden for grøn teknologi og viden. Når du handler hos Bleschu, kan du føle dig tryg ved, at du får den bedste løsning præsenteret her. 

Fordi vi af hjertet brænder for dig og vores planet!