Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Betterfelt uldhjemmesko - classic slipper m. skindsål (navy)

Tilbehør

Betterfelt uldhjemmesko - classic slipper m. skindsål (navy)

N16-11-01-profile-60cm.jpg
N16-11-01-diagonal-60cm.jpg
Skærmbillede 2019-09-13 kl. 10.32.49.png
N16-11-01-profile-60cm.jpg
N16-11-01-diagonal-60cm.jpg
Skærmbillede 2019-09-13 kl. 10.32.49.png

Betterfelt uldhjemmesko - classic slipper m. skindsål (navy)

399.00

Betterfelt Klassisk Filtsko til voksne, filtet hjemmesko i 100% ren uld, Fair Trade.

En blød, let og varm slipper, som vil holde dine fødder varme og tørre hele året rundt. Et klassisk dansk design med en lav hæl, som gør det nemt at træde ind og ud af tøflen. Den lave hæl er let at træde ind i og samtidigt giver den giver et let greb om hælen. Med den ekstra tykke uldsål beklædt med kalveskind, får du en utrolig behagelig og praktisk hjemmesko. De er lette og bløde, og former sig efter få dages brug fuldstændigt efter din fod. 

Ulden indeholder stadig den naturlige lanolin, som beskytter mod snavs og lugt. Derfor er skoene bedst i bare fødder, da lanolinen forhindrer dårlig lugt hvis blot du lufter dine uldsko.

Således udnyttes uldens evne til at optage fugt og afgive den igen, så man altid har tørre og varme fødder. Skulle dine filtsko alligevel blive beskidte, kan du som regel banke snavset ud af dem, og er det ikke nok, kan de faktisk vaskes.

Du vil med tiden opdage, hvor stærke disse filttøfler er. 

Betterfelt er en certificeret Fairtrade Importør, hvilket bør give alle brugere en ekstra god følelse.

Str:
Quantity:
Add To Cart

Produktinfo

Materiale, overdel: Ren 100% naturlig filtet uld, som stadig indeholder lanolin. Bemærk at hele overdelen inklusiv bunden er filtet i et stykke.

Materiale, sål: Kalveskind

Kemikalier: Alle Betterfelts varer produceres af naturlige råvarer uden skadelige tilsætningsstoffer og overholder naturligvis al gældende EU-lovgivning, (REACH).

Vaskeanvisning: Hjemmeskoene kan vaskes (skånsomt og på eget ansvar), i hånden ved max 30°C. Brug hårshampoo eller uldshampoo eller sæbebær, som beskytter uldfibrene. Tør derefter skoene på et håndklæde med sålen opad. Uld filter og krymper, når det masseres våd i varmt vand. Undgå derfor at gnubbe dine hjemmesko under vask.

Een af disse kvinder har filtet din vare...

Når du modtager dit håndfiltede produkt fra Betterfelt, vil du måske bemærke, at det er mærket med et lille broderet tegn. Det er deres håndværkeres personlige tegn, og din garanti for at hun står ved kvaliteten af sit produkt. Du kan finde hende herunder, ved siden af hendes tegn.

uldhjemmesko.jpg

ANDRE HAR OGSÅ KØBT