Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Fyrfadslys m. glas

Tilbehør

Fyrfadslys m. glas

Bistad-fyrfadslys-1.jpg
Bistad-fyrfadslys-2.jpg
Bistad-fyrfadslys-3.jpg
Bistad-fyrfadslys-1.jpg
Bistad-fyrfadslys-2.jpg
Bistad-fyrfadslys-3.jpg

Fyrfadslys m. glas

15.00

Vokslys af 100% ren bivoks i fyrfadsstørrelse.

Ud over honning producerer bierne også voks og når sæsonen er slut, er der altid et overskud af bivoks. Denne smeltes nænsomt og formes til lys. I modsætning til paraffinlys, der er et petroleumsprodukt, som udvindes ved raffinering af fossile brændstoffer, er bivokslys et naturprodukt, der kun laves af voksen fra bistaderne. Desuden afgiver lysene en mild duft af honning (de dufter simpelthen så fantastisk!).

Quantity:
Tilføj til Kurv

Al BISTADs voks er med i den Grønne Pulje - dvs. fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.

Denne vare er håndlavet i egen produktion,  bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter. Labels mm sidder derfor heller ikke altid helt lige. Det har ingen betydning for varens kvalitet – men hos BISTAD er der plads til ”det skæve”.

Om BISTAD

Virksomheden BISTAD drejer sig om to ting: At lave lækker, lokal honning og at drive en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere. Kort og godt. BISTAD driver biavl og producerer honning med særlig fokus på sociale og miljømæssige aspekter og har været RSV-godkendt (Registreret Socialøkonomisk Virksomhed) siden 2015.

Når du støtter bistad, så støtter du et super godt formål med fokus på socialt ansvar, naturlig balance og lokal forankring. Det daglige liv i BISTAD handler også om fællesskab. Om alt det, som kun blomstrer, når man arbejder sammen på tværs af forskelle og forudsætninger.