Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Himalaya saltlampe

Tilbehør

Himalaya saltlampe

himalayasaltlampe-9.jpg
himalayasaltlampe-11.jpg
himalayasaltlampe-2.jpg
himalayasaltlampe-5.jpg
himalayasaltlampe-4.jpg
himalayasaltlampe-12.jpg
himalayasaltlampe-8.jpg
himalayasaltlampe-9.jpg
himalayasaltlampe-11.jpg
himalayasaltlampe-2.jpg
himalayasaltlampe-5.jpg
himalayasaltlampe-4.jpg
himalayasaltlampe-12.jpg
himalayasaltlampe-8.jpg

Himalaya saltlampe

249.00

Himalayasaltlampen er kendt for at sprede et beroligende, varmt rosa lys og forbedre indeklimaet såvel som dit helbred. Ligesom havet omdanner Himalayasalt positive ioner til negative ioner. Vi vil gerne have de negative ioner omkring os.

Vægt:
2,5-3,5 kg

Højde:
20-24 cm inkl. rund træfod med udskæring til ledning.

Medfølger:
Ledning med godkendt fatning og passende pære.

Ikke to lamper er ens. Lamperne er unikke og forskellige i form og farve, da de er håndskåret ud af gigantiske saltårer i Himalayabjergene, hvor saltet har ligget gemt i tusindvis af år. Langt de fleste saltlamper har den karakteristiske orange farve, som på billedet. 

Tip! Dryp et par dråber af æteriske olier på din lampe og stimuler dit sind. Vælg dine olier efter ønskede effekt og behov. HUSK!! Har du parfumeallergi skal du ALTID teste om du også er allergisk overfor æteriske olier også. Æteriske olier et et kraftigt koncentrat, som skal behandles med respekt. 


Læs meget mere nederst på siden.

Quantity:
Tilføj kurv

Fugt i luften bærer på allergener som støv, pollen, skæl og hår fra kæledyr, røgpartikler, bakterier og vira - det er helt naturligt og ikke noget, vi kan lave om på. Salt er dog hygroskopisk, hvilket betyder, at det tiltrækker vandmolekyler fra den omgivende luft. En stor saltblok, som denne lampe er, tiltrækker særligt meget fugt fra luften; dermed også de forureningspartikler, der følger med. De negative negative ion'er, som lampen udskiller i luften, normaliserer væskebalancen i cellerne og optimerer cellernes pH, hvilket har stor betydning for alle enzymprocesser i kroppen. Samtidig optimeres cellernes optagelse af næringsstoffer og cellernes evne til at udskille affaldsstoffer.  

Sygdomme skyldes mange gange ophobninger af affaldsstoffer, som kroppen ikke kan udskille grundet dårlig cellefunktion - så kan der opstå inflammationstilstande i kroppen. Andre sygdomme som astma og allergi skyldes en overreaktion af celler i immunsystemet. Disse forhold kan luftens negative ion`er rette op på. Hvorfor mange udtaler, at de oplever, at himalayasaltlamper hjælper på deres symptomer. Derfor anbefales det også at have op til flere lamper i de rum hvor du sover. 

Mange benytter også saltlamperne ved deres arbejdsplads for at neutralisere de ioner, som kommer fra de elektroniske apparater og fordi lyset beroliger sindet. 

Himalaysalt kommer fra himalayaregionen, som navnet indikerer, og det særlige ved himalayasalt er dens mineralholdige renhed, hvilket giver den karakteristiske rosa farve. Fordi salten har ligget beskyttet inde i bjergene i tusindvis af år, har det ikke skyggen af nutiden forurening i sig. Og så har salten et højt indhold af vigtige mineraler, hvorfor så mange er meget begejstrede for netop denne salttype. Salten udgraves og omdannes til et utal af produkter; spisesalt, badesalt, lamper og duftspredere.


Andre har også købt