Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4541154203

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel fra That Red House Soapberries, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Himalaya saltlampe

Tilbehør

Himalaya saltlampe

himalayasaltlampe-9.jpg
himalayasaltlampe-11.jpg
himalayasaltlampe-2.jpg
himalayasaltlampe-5.jpg
himalayasaltlampe-4.jpg
himalayasaltlampe-12.jpg
himalayasaltlampe-8.jpg
himalayasaltlampe-9.jpg
himalayasaltlampe-11.jpg
himalayasaltlampe-2.jpg
himalayasaltlampe-5.jpg
himalayasaltlampe-4.jpg
himalayasaltlampe-12.jpg
himalayasaltlampe-8.jpg

Himalaya saltlampe

349.00

Himalayasalt lampen er kendt for at sprede et beroligende rosa lys og forbedre indeklimaet såvel som dit helbred. Ligesom havet omdanner himalayasalt positive ioner, til negative ioner. Vi vil gerne have de negative ioner omkring os.

Vægt:
3+ kg

Højde:
20-24 cm inkl. rund træfod med udskæring til ledning.

Medfølger:
Ledning med godkendt fatning og passende pære.

Ikke to lamper er ens. Lamperne er unikke og forskellige i form og farve. Langt de fleste saltlamper har den karakteristiske orange farve, som på billedet. 

Tip! Dryp et par dråber af æteriske olier på din lampe og stimuler dit sind. Vælg dine olier efter ønskede effekt og behov. HUSK!! Har du parfumeallergi skal du ALTID teste om du også er allergisk overfor æteriske olier også. Æteriske olier et et kraftigt koncentrat, som skal behandles med respekt. 


Læs meget mere nederst på siden.

Quantity:
Tilføj kurv

Luftens negative ion`er  normaliserer væskebalancen i cellerne og optimerer cellernes pH, hvilket har stor betydning for alle enzymprocesser i kroppen. Samtidig optimeres cellernes optagelse af næringsstoffer og cellernes evne til at udskille affaldsstoffer.  

Sygdomme skyldes mange gange ophobninger af affaldsstoffer, som kroppen ikke kan udskille, grundet dårlig cellefunktion - så kan der opstå inflammationstilstande i kroppen. Andre sygdomme som astma og allergi skyldes en overreaktion af celler i immunsystemet. Disse forhold kan luftens negative ion`er rette op på. Hvorfor mange udtaler de oplever at himalayasaltlamper hjælper på deres symptomer. Derfor anbefales det også at have op til flere lamper i de rum hvor du sover. 

Mange benytter også saltlamperne ved deres arbejdsplads, for at neutralisere de ioner som kommer fra de elektroniske apparater og fordi lyset beroliger sindet. 

Himalaysalt kommer fra himalayaregionen, som navnet indikerer, og det særlige ved himalayasalt er dens mineralholdige renhed. Fordi salten har ligget beskyttet inde i bjergene i 1000vis af år, har det ikke skyggen af nutiden forurening i sig. Og så har salten et højt indhold af vigtige mineraler, hvorfor så mange er meget begejstret for netop denne salt. Salten udgraves og omdannes til et utal af produkter; spisesalt, badesalt, lamper og duftspredere.


Andre har også købt