Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Læderpleje

Tilbehør

Læderpleje

bistad-læderpleje-4.jpg
bistad-læderpleje-1.jpg
bistad-læderpleje-3.jpg
bistad-læderpleje-2.jpg
bistad-læderpleje-4.jpg
bistad-læderpleje-1.jpg
bistad-læderpleje-3.jpg
bistad-læderpleje-2.jpg

Læderpleje

70.00

100% naturlig læderpleje fra BISTAD.

Læderplejen er lavet på økologiske olier (kokos- og olivenolie) samt ren bivoks fra den Grønne Pulje - dvs. fra bigårde hvor der ikke bruges pesticider. Den sorte indeholder desuden jernoxid.

Voksen plejer og beskytter dine lædervarer og er velegnet til de fleste typer - tasker støvler, ridestøvler m.m.  

Type:
Quantity:
Tilføj til Kurv

Al BISTADs voks er med i den Grønne Pulje - dvs. fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.

Disse varer er håndlavet i egen produktion,  bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter. Labels mm sidder derfor heller ikke altid helt lige. Det har ingen betydning for varens kvalitet – men hos BISTAD er der plads til ”det skæve”.

Om BISTAD

Virksomheden BISTAD drejer sig om to ting: At lave lækker, lokal honning og at drive en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere. Kort og godt. BISTAD driver biavl og producerer honning med særlig fokus på sociale og miljømæssige aspekter og har været RSV-godkendt (Registreret Socialøkonomisk Virksomhed) siden 2015.

Når du støtter bistad, så støtter du et super godt formål med fokus på socialt ansvar, naturlig balance og lokal forankring. Det daglige liv i BISTAD handler også om fællesskab. Om alt det, som kun blomstrer, når man arbejder sammen på tværs af forskelle og forudsætninger.