Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Komposterbare plastre fra PATCH

Tilbehør

Komposterbare plastre fra PATCH

20180604_RetreatYourselfBox_Winter2018_14-1600x1200.jpg
natural.jpg
Aloe Vera .jpg
20180604_RetreatYourselfBox_Winter2018_14-1600x1200.jpg
natural.jpg
Aloe Vera .jpg

Komposterbare plastre fra PATCH

59.99

PATCH NATURAL plastre er ideelle til at dække sår og til at reparere mindre hudafskrabninger. PATCH plastre er ikke-irriterende og egnede til de med følsom hud. Lavet med super blødt certificeret økologisk bambusstof og gazebind med allergivenligt og trykfølsomt klæbemiddel (PSA), der lapper dig sammen, så du kan fortsætte ud på dine eventyr.

PATCH ALOE VERA er designet til at hjælpe med at berolige brandsår, vabler og hudafskrabninger. De ALOE VERA berigede gazestrimler, hjælper den naturlige helingsprocess, er ikke-irriterende og egnede til de med følsom hud.

PATCH ACTIVATED CHARCOAL er designet til at hjælpe med at trække urenheder ud af huden og reducere rødmen. De absorberende gazestrimler af PATCH ACTIVATED CHARCOAL er lavet af aktivt bambuskul, der hjælper den naturlige helingsprocess, er ikke-irriterende og egnede til de med følsom hud.

Brugsanvisning: Rengør og tør området på huden, påfør PATCH, skift derefter forbindingen efter behov for en hurtigere bedringsLavet af australske og importerede ingredienser

Patch til børn, se her.

Hyperallergivenlige åndbare plastre

Hvis der opstår irritation konsulter din læge

Anvend ikke hvis forseglingen er brudt

PATCH selvklæbende plastre - 25 stk. pr. tube.

Variant:
Quantity:
Add To Cart