Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Laundry tonic - naturlig duft til dit vasketøj

Vask

Naturens eget vaskemiddel, sæbebær. 100% økologisk, 100% bæredygtigt. Og så er de små vidunderbær perfekte til sensitiv hud. Samtidig undgår du kemi og plastikemballage, plus du støtter bæredygtig udvikling i Nepal. 

 

Laundry tonic - naturlig duft til dit vasketøj

Citrus-Fresh.jpg
IMG_0115.jpg
Tonic-instructions-with-wool-balls-image.jpg
Clean-Linen.jpg
Earth-Spice.jpg
Sweet-Orange.jpg
Citrus-Fresh.jpg
IMG_0115.jpg
Tonic-instructions-with-wool-balls-image.jpg
Clean-Linen.jpg
Earth-Spice.jpg
Sweet-Orange.jpg
sold out

Laundry tonic - naturlig duft til dit vasketøj

99.00

Med disse olieblandinger kan du få dejlige dufte ind i hjemmet med helt naturlige og æteriske olier fra That Red House. Vi har dem på shoppen, fordi vi selv anvender dem i dagligdagen.

Variationer (vælg din favorit herunder):

 • Clean Linen: Sød appelsinoile, eucalyptusoile, lavendeloile

 • Citrus Fresh: Limeoile, citronoile, eucalyptusoile, sød appelsinoile

 • Sweet Orange: 100% sød appelsinoile

 • Earth Spice: Rosmarinoile, cedertræoile, tea træoile, nellikeoile

Her er hvad, vi bruger dem til hos os:

 • Skyllemiddelsduften - som duft i vasketøj (4-5 dråber er nok)

 • I hjemmelavede rengøringsmidler (se opskrifterne herunder)

 • I hjemmelavede sæber (se opskrifterne herunder)

Vælg duft og ml.:
Tilføj til kurv

VIGTIG! Dosering: Max 1% ( 1 til 100 dele = ). Må aldrig anvendes ufortyndet, da æteriske olier er et koncentrat, som kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Tjek lige om du er allergisk over for de naturlige parfumestoffer, for selvom de er 100% naturlige, kan de stadig forårsage allergisk hudreaktion eller alvorlig øjenirritation. Koncentrater kan være meget giftige med langvarige virkninger for vandlevende organismer, så ikke noget med at hælde det ufortyndet ud i vasken eller i vandløb.  Brandfarlig væske og damp.

 1. Lavendelolie** har en beroligende effekt på nervesystemet, hvorfor vi bruger det i sengetøjvask. Vi synes det giver os en roligere søvn med mere velvære. Lavendelolie har en antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende virkning. Til plejeprodukter: Velegnet til alle hudtyper.
 2. Rosmarinolie* har en god effekt på tør og irriteret hovedbund og hud, hvorfor vi bruger den i shampo og diverse sæber til krop og hænder. Det er kendt for at have en anti-inflamatorisk effekt på huden. Rosmarinolie stimulerer blodcirkulationen og virker rensende.
 3. Tea treeolie* er også rigtig godt at tilføje ovenstående sæber og har mange af de samme egenskaber som Rosmarin. (Ps. så går der et rygte om, at det holder lus væk fra ungerne hår... Vi har besluttet, at det er forsøget værd!) Virker antiseptisk, inflammationshæmmende og rensende. Til plejeprodukter: Velegnet til uren og fedtet hud.
 4. Appelsinolie*** virker opfriskende, antiseptisk og stimulerer blodcirkulationen. I plejeprodukter: Velegnet til fedtet og moden hud.
 5. Citronolien er bare en skøn duft og der findes studier, som argumenterer for, at duften har en opløftende effekt på sindet - så den vil vi jo gerne have i huset. Kan med fordel blandes i rengøringsmidlerne, som du så let kan lave selv. Olien virker opfriskende, rensende, sammentrækkende og stimulerer blodcirkulationen. Til plejeprodukter: Velegnet til uren og fedtet hud.
 6. Cedertræolie*" virker antiseptisk, sammentrækkende og lindrende. I plejeprodukter: Velegnet til sensitiv, uren og fedtet hud.
 7. Eucalyptusolie**** virker antiseptisk, kølende og stimulerer blodcirkulationen. Til plejeprodukter: Velegnet til alle hudtyper.
 8. Nellikeolie**" virker antiseptisk, stimulerende og kløestillende. Til plejeprodukter: Velegnet til alle hudtyper.
 9. Limeolie.**** virker antiseptisk og sammentrækkende. Til plejeprodukter: Velegnet til uren og fedtet hud.

*Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Limonen og linalool.

**Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Linalool, limonen og geraniol.

***Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, linalool og citral

****Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, citral, linalool og geraniol

*"Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Farnesol

**"Indeholder følgende af de 26 dekalrationspligtige parfumestoffer: Eugenol


Ps. Fordi reglerne er, som de er, må man ikke sælge æteriske olier uden sikring på låg. Derfor har vi plastiklåg på. Vi har spurgt producenterne om det kan lade sig gøre uden. Det kan det ikke. Husk at bruge så koncentreret olier med respekt, hellere for lidt end for meget, da det er koncentrater fra planter.Andre har også købt

Økologisk vaskemiddel - 1 kg/365+ vaske
240.00
Quantity:
Tilføj til kurv
Wool dryer balls fra That Red House
179.00
Quantity:
Tilføj til kurv