Kontakt Os

Udfyld skemaet til højre hvis du ivil kontakte os.

Du kan få kundeservice på shop@bleschu.dk eller ved at ringe til 454115 4203

+4528877585

Her kan du finde de mest bæredygtige alternativer til dit hverdagsliv. Økologisk vaskemiddel af sæbebær, Bee´s Wrap som alternativ til husholdningsfilm og aluminiumsfolie... Produkter som ikke efterlader et spor af mikroplastik, kemi eller affald, men som indgår i planetens naturlige kredsløb, efter brug.

Zero-waste-basis.jpg

Zero Waste Basis

Pakken til dig der ved hvor meget emballage der er at spare ved at vælge zero waste produkter, men som også ved hvor tidskrævende det er at finde disse produkter til hverdagen. Al emballage heri er enten genbrugelige glasbeholdere eller komposterbart. Med denne pakke gør vi det lidt lettere at leve zero waste i hverdagen.


I denne pakke får du:


1 X RULLE

 

BAGEPAPIR

 

 // Komposterbare

ILEE-crystaldeo.jpg

1 X KRYSTAL
DEO

ØKO 

SHAMPOO BAR

 

ØKOLOGISK // FAIR TRADE // VEGANSK

2 PAKKER

 

TOILETPAPIR

 

UBLEGET // 70% RESTPRODUKT // FSC

soapberries-bleschu.jpg

SÆBEBÆR - 90+ VASKE

TIL TØJVASK & SÆBE

 

BYG DIN HELT EGEN 


bleschu-plastikfri-abonnementspakker.jpg

SKRÆDDERSY DIN EGEN PAKKE

Vi er allesammen forskellige og forbruger forskelligt. Det, vi kan gøre ens, er at forbruge bæredygtigt. Vi tilbyder dig at bygge din egen abonnementspakke, så du ikke længere behøver bruge en masse tid på at finde de her produkter 10 forskellige steder - når abonnementet er klar, sender vi dig et link, hvor du kan vælge at tilmelde dig, justere i den eller ej. Det er helt op til dig. Prøv det her: